2011. június 29., szerda

Első haul :)

Sziasztok!

A mai nappal zártam le véglegesen a vizsgaidőszakomat, most már búcsút inthetek a statisztika kettőnek is, a kis hátráltatónak ;)
Ennek örömére a nap további részébe beiktattam egy kis shoppingolást, igazán jó volt kikapcsolódni és csak nézelődni, vásárolni és boldognak lenni :) Ezeket sikerült zsákmányolnom:


A tovább után  még több kép és részletek :)


Táska: F&F 1500-, Nem terveztem venni, de könyörgött hogy velem jöhessen, igazi nyári táska gyönyörű virágokkal, egyszerűen beleszerelmesedtem <3


Nappali arckrém: orchideás Eveline a Rossmannból, fél áron 1899-, helyett 950-, volt.


Ajakbalzsam: Lovely - Sex on the Beach. Egy blogon olvastam róla hogy nagyon jó, így 170 forintért én is ki akartam próbálni :)Rövidujjú zsabós ing: Tally Weijl. Ha hiszitek, ha nem, 1500 forint volt ez a szépség. Így képen annyira nem jön át, de arany csíkos szövésű, nagyon szép elegáns és a fodrokat a mellrészen imádom. Majd csinálok olyan képet is, amin rajtam van, hátha úgy jobban látszik :)

Fa deó: DM 250-, (kuponom volt :)), adidas roll-on: DM 350-, (szintúgy kupon).

Hát ezeket sikerült ma spontán összevásárolnom, engem még jobban feldobtak és nagyon örülök nekik :)

És ajánlanék egy nagyon jó kis energetikus számot ami tutira mindenkit megmozgat, engem legalábbis elkapott, nagyon bulizhatnékom lett tőle ;)  Hallgassátok meg, megéri! :)DJ Fresh ft. Sian Evans : Louder

1 megjegyzés: