2011. július 30., szombat

Rossmann haul

Sziasztok!

Ma délelőtt anyukámmal (akinek ma van a szülinapja :)) elnéztünk a Rossmannba, sikerült egy-két dolgot jó áron beszerezni. Pénteken pedig egy 100 forintosba néztem be, de nálunk nincs semmilyen Miss Rose-os dolog, Lorásból is csak szemhéjtus és körömlakk volt :( De a tus velem jött...! ;) Na nézzük miket is vettem:
- Parfümillatú tusfürdő 299-, (Goods)
- Lora szemhéjtus 349-, (Goods)
- Lovely körömlakkok 200 valamennyiért, pontosan már nem tudom (Rossmann)
- Lovely 5-ös szemhéjpúder 549-, (Rossmann)
- Maybelline 115 Pink Porcelain rúzs 299-, (Rossmann)
 Együtt a kis csapat.. :)
 A baloldali körömlakk türkizesebb, mint a képen, de majd felkenve jobban látszik :)
 Színek balról jobbra még felbontatlan állapotban:arany,lila,kék,sötétszürke,barna
 Szerintem gyönyörű színe van :)
Ezeket pedig húgom kapta, néha azt hiszem majd én is kölcsönveszem, főleg a mentás színt... ;) Kombinálva a türkizessel biztos nagyon jól mutatna! A képek sajnos nem lettek olyan jók, de most az itthoni géppel fényképeztem le őket, ha majd hazamegyek Szegedre (jó ez a kétlaki élet,mi? itthon-otthon-mindenhol....) és kipróbálom a lakkokat, szemfestékeket, akkor majd remélem pontosabb képet kaptok a színekről is. Éééés: nagyon szépen köszönöm annak a 28 embernek hogy követ, nagyon jó érzés úgy felkelni hogy nőtt a követők száma :)
 Szép hétvégét mindenkinek! 

2 megjegyzés:

  1. Olyan tusfürdőm nekem is volt, és nagyon jó illata van, de én elkezdtem tőle viszketni :( bár a bőröm nem igazán szereti az ilyen nagyon illatos tusfürdőket .. :/ Anyudnak pedig boldog szülinapot :):)

    VálaszTörlés
  2. Nekem eddig jó...:) remélem az is marad :) Anyu pedig köszönte szépen :) :*

    VálaszTörlés