2011. augusztus 28., vasárnap

Egy kis haul

Sziasztok!

A héten sikerült zsákmányolni egy-két dolgot, ezeket mutatnám be. Ebben a nagy melegben új kedvencem lett ez a kis ruha.  Az anyaga vékony pamut, a felső része is csak farmer hatású, de szerintem nagyon jól néz ki :)
Felvéve pedig ilyen:

A virágos része közelebbről:
A másik ruhadarab, amit vásároltam egy édes, Puszedlit ábrázoló póló.
És 2 db, gyönyörű színekben pompázó körömlakk is hazajött velem.
Hihetetlen olcsóak, 290 Ft volt mindössze egy darab és 16 ml-esek. Számomra eddig ismeretlen "márka" az S.H.C. Nail polish 17-es és 04-es színei. Alig várom, hogy kipróbáljam őket! Erre pedig minél hamarabb is sor kerül, mert az Ausztriában vett körömlakkom 6 nap után is nagyon szép, szinte nem is kopott, úgyhogy kiállta a próbát, jöhet egy újabb szín a körmömön! :)

Melyikkel kezdjem csajok, a bronzossal vagy a bordóssal?

7 megjegyzés:

 1. A bordóssal..nekem is van egy ilyen lakkom vagyis nekem kék..és imádom:) csak az a baj,hogy néha ha úgy van kedve befogja a körmöm:DD

  VálaszTörlés
 2. Hol sikerült vásárolni a Pindúr Pandúros pólót? Nagyon kíváncsi lennnék, hogy volt-e olyan amin mind a 3 lány rajta volt? Előre is köszi! Csini a ruha egyébként.

  VálaszTörlés
 3. Petra: huh,remélem az én tesztelésem során nem lép fel majd ilyen :D
  Edit:a kecskeméti Malomban,azon belül is a Cosmos Cityben. Én sajna csak Sziporkásat és Puszedliset láttam :( Köszi a kommentet :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon csini a ruci:)A bronzossal kezd:)

  VálaszTörlés
 5. A bronzossal, annyira kíváncsi vagyok arra a színre :) Amúgy jól áll a ruci :)

  VálaszTörlés
 6. Pindur Pandúros póló nekem is kell! :D

  VálaszTörlés