2011. augusztus 31., szerda

Körömlakk teszt vol. 2.

Sziasztok!

A kíváncsiság úrrá lett rajtam és ma kipróbáltam a másik S.H.C. lakkot. Ami miatt igazán kíváncsi voltam, hogy vajon itt a szín ugyanolyan lesz-e mint az üvegben, vagy szintúgy más? A kérdésre a választ megkaptam: teljesen más. Ami miatt kissé csalódott vagyok, ugyanis én egy mélybordó lakkot szerettem volna, ehelyett egy számomra nem behatárolható színű ( ötlet csajok??) lakkot kaptam. 2 rétegben kentem fel, de pár mosogatás után már látszik a kopás és nem volt vele olyan könnyű dolgozni, mint az előzővel. Az biztos, hogyha körömlakkoknál van 1-2 jól bevált márka, ahhoz foggal-körömmel ragaszkodni kell, mert nehéz olyat találni ami jó! Sajnos ez a lakk nem teljesített jól, se szín-ügyileg, se tartósságilag (ehhez sajnos most pár napot se kellett várni), nem olyan amit szívesen ajánlanék bárkinek is.


 

Nektek mik azok a márkák, amik körömlakkok terén beváltak?

6 megjegyzés:

 1. Vörösréznek tűnik, talán kissé narancsosabb.

  VálaszTörlés
 2. Hűűű ez aztán tényleg csalóka:O Talán téglaszín vagy olyan rezes inkább fene tudja:)

  VálaszTörlés
 3. Én az Essence és a Moyra lakkokat szeretem, de igazából nem csalódtam még nagyot egyikben sem. :) A mostani NOTD-m 4 különböző márkájú lakkból áll. :D

  VálaszTörlés
 4. Igen rezes, téglaszín. Nagyon durva, hogy mennyire más az üvegben. Ettől függetlenül szerintem nem rossz. Nagyon szépek a körmeid.:)
  Nekem az Essence, Lora, NYC lakkok váltak be a legjobban.

  VálaszTörlés
 5. Köszi csajok,tényleg olyan rezes színű! :)

  VálaszTörlés
 6. Hát, tényleg elég más az üvegben, mint a körmödön, ez elég ciki is a gyártónak sztem, de nekem mindkét színben tetszik (én is ilyen rezes-téglás színűnek mondanám) :).
  Én még elég új vagyok körömlakkozásban, mert sokáig nem lakkoztam meg rágtam is sajnos... szval túl sok mindent nem próbáltam. De ami eddig a kedvencem, az egy Constance Carroll lakk (műkörmösnél vettem elég régen, szval fogalmam sincs, hogy van-e még egyáltalán, meg hogy hol lehet kapni).

  VálaszTörlés