2011. szeptember 25., vasárnap

Arual Gyöngybarna No 3. rúzs teszt

 Sziasztok!

A mai napra egy igen kellemes meglepetést tartogattam nektek, méghozzá egy rúzs bemutatását az Arualtól. Amikor megérkezett a kis csomagom*, 2 szépséget találtam benne, egy rúzst és egy szájfényt. A szájfény ismertetését a jövő hét folyamán, a rúzsét viszont most olvashatjátok :)

Először is kezdjük a külsővel. Tudom, hogy sokaknak nem tetszik ez a kék design, túl retrónak gondolják, de nekem épp ez az, ami tetszik benne! Hogy miért? Mert eszembe juttatja a gyerekkoromat, amikor még nyaranta a mamáim sminkszereimet nyúltam le és próbáltam szépítgetni magam. Az emlékek pedig, mint olyanok, igenis sokat nyomnak a latba... :)

A pozitívumok közé sorolható a textúrája, nagyon könnyű felvinni és nem kell sokszor újrakenni, hogy az adott árnyalatot kapjuk. Körülbelül 2 óráig bírja minimális kopással, evés-ivást elég jól tűri az adott intervallumon belül. 2 óra után látványosabban kezd kopni, de egyenletesen, ekkor van szükség egy kis igazításra. Szép hegyes a rúzs, könnyű ezzel a formával dolgozni, nem igazán lehet elrontani :) Épp ezért kezdőknek is ajánlanám.
Az ára nem túl vészes, 1 040 Ft, amit azonban még 15%-al csökkenthettek, ha ITT rendelitek meg és a megjegyzés rovatban feltüntetitek a blogom nevét, azaz az "Alanora"-t. Az így kapott ár értékében, azaz 885 forintért pedig szerintem már jó páran vettünk rúzst :)

Hogy azért a negatívumokat se felejtsem el, ami nem tetszik, az bizony a kupak záródása. Amikor visszarakom a tetejére, hiába hallom, hogy kattant, nem záródik elég biztosan, ezért a táskámba nem nagyon merném rakni elkülönítés nélkül. Mivel eddig a polcomon volt csupán, ez a hibája nem akadályozott a használatában, de egy biztosabban rögzített, nem lötyögő fedél jobban illene ehhez a szép rúzshoz. Ha már ilyen jó a színe, kár lenne ezzel elrontani.. :)

A szöveg után jöjjenek a képek, néhol egy kis kommentárral:
 retro

  Ez a 3-as, gyöngybarna árnyalat, szerencsére inkább gyöngy, mint barna színű :)  
  Napfényben így csillog :)

Szó mi szó, nekem nagyon tetszik ez az árnyalat, nem is volt még hasonlóm. Az egyedüli amire ezentúl jobban fogok figyelni a rúzs használatánál (és nektek is ezt ajánlom hasonló árnyalatoknál is) az az, hogy előtte mindenféleképp használok egy kis radírozást az ajkamra és balzsamot, mert a kis ráncocskákat jobban kihozza. De ha ezt a műveletet elvégezzük, senki sincs aki megállíthatna minket..! ;)


* A termékeket az Arual cégtől kaptam tesztelésre, ez azonban nem befolyásolt a véleményem alkotása során.

6 megjegyzés:

 1. Gyönyörű ez a szín!! :)Illik hozzád:)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű színe van! Én is azt akartam írni mint Niki, hogy teljesen a te színed :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép :)Szerintem is illik hozzád :D

  VálaszTörlés
 4. Hú nagyon tetszik a színe a szádon, még nekem sem volt ehhez hasonlóm.
  (Andi)

  VálaszTörlés
 5. Szia!

  Hoztam neked egy taget a 7 főbűnről kicsit másképp, beauty-szemmel.

  Ha van kedved, töltsd ki, itt éred el:

  http://mymakeupcake.blogspot.com/2011/09/tag-het-fobun-kicsit-maskent.html

  Makeupcakes

  VálaszTörlés