2011. szeptember 15., csütörtök

EOTD és tesztelés

Sziasztok!

Mostanában igazán szerencsés voltam, Anitánál egy szuper Essence csomagot nyertem :) A mai sminkemet is ezzel készítettem, méghozzá a 06 Rock Angel Quattro és 17-es Hot Spot szemhépúder keverékével.Na és hogy miket is nyertem? :)

* Essence multi dimension 73 replay körömlakk
* Essence black mania szemhéjtus
* Essence quattro szemhéjpúder 06 rock angel
* Essence duo szemhéjpúder 12 so beautiful
* Essence szemhéjpúder 17 hot spot shimmer effect

Az első benyomás: nagyon tetszik minden :) Soses volt még sárga szemhéjpúderem, de nagyon jól ki lehet használni, most jöttem csak rá, hogy zölddel mennyire jól mutat. Itt a swatchnál is nagyon jól látszik,a legjobb oldali a sárga,a többi 4 a quattro színei. Könnyű velük dolgozni, az összes közül ezek a nr. 1-ok, kedvencek lettek :)


Aztán volt a duó, ami álomszép volt kívülről, olyan tündéres feeling fogott el. Azonban sajnos ez a leggyengébb láncszem, többszöri húzogatás után is csak ennyi színt sikerült kicsikarnom belőle:

A tussal még barátkozok, mert így elsőre mindig vastagabb vonalat húzok mint szeretnék, de gyakorlok majd :) A körömlakk pedig már ismerős, nem kell bemutatnom.

Ti nyertetek mostanában valamit? :)

By the way I'm thinking about writing posts in English too because I noticed I have a few foreigner followers :) (thanks! :)) What do you think about it? Is it worth or not? I will do it with love if you want it. So please help me to decide! :)

5 megjegyzés: