2011. szeptember 19., hétfő

Operák és balettek ihlette sminkek 2. rész - Verdi : Aida

Sziasztok!


Új hét kezdődik a mai napon, én pedig egy szerelmi történetes operának a sminkjét hozom el nektek!


"Aida, a núbiai király leánya egy háború során fogságba esett, és a fáraó lányának rabszolganőjévé vált. A szép hercegnőbe beleszeretett Radames, az egyiptomi seregek vezére, de szerelmüket titokban kellett tartaniuk, hiszen Radames nem választhatott egy rabszolgát párjául. Ráadásul a hadvezérre a fáraó lányának keze várt..."


Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én régebben imádtam az ókorral, azon belül is az ókori Egyiptommal kapcsolatos könyveket, dokumentumfilmeket, nagyon izgalmas lehetett akkoriban az élet (bár persze nem rabszolgaként...). Így a mai választásom egy relatíve tipikusabb egyiptomi sminknek tudható be, dehát azért csak nem érem be ennyivel... :) Az inspirációt egy 2006-os plakát adta, szerintem gyönyörű:


Ez pedig az én változatom lenne:
 

 
A szememre a bronz és arany különböző árnyalatait használtam, a számra pedig a no name palettám jobb alsó  ajakfestékét. A szemöldökömet egy fekete szemceruzával megerősítettem, így a hosszú tusvonal sokkal jobban érvényesült. Az Essence Sun Club bronzosító-pirosítója ismét jó szolgálatot tett, akárcsak a b.pretty-s szempillaspirálom :) 


Hogy tetszik a végeredmény?

7 megjegyzés:

 1. Ez nagyon jó lett,mellesleg Egyiptom mániás vagyok,teli találat nálam:)

  VálaszTörlés
 2. hüm..egész ügyes vagy, nekem nagyon tetszik

  VálaszTörlés
 3. Az első kép tetszik a legjobban! Éééés...nagyon szép hajad van. :)

  VálaszTörlés
 4. Imádom ezt az alaptémát, sztem tök egyedi ötlet volt. A smink meg nagyon betalált ebbe az egyiptomi-núbiai történetbe :).

  VálaszTörlés
 5. nagyon tetszik ez a smink, Cleopátra jut róla eszembe. és most eldöntöttem, hogy idén Cleopátrának fogok öltözni halloweenkor!köszi az ötletet :D

  VálaszTörlés
 6. oh,nagyon szívesen,megtisztelő! képet majd róla! :D

  VálaszTörlés
 7. bár most jött még egy ötlet, a vámpírozás, de úgyis mindenki az lesz, mert most jön moziba a twilight uccsó része.. majd teszek :) úgyis csinálok előtte még egy próbasminket :)

  VálaszTörlés