2011. szeptember 30., péntek

Pici zsákmány

Sziasztok!

Mivel vasárnap egy 65-70 km-es biciklitúrán vettem részt életemben először, ezért hétfőn úgy gondoltam, hogy ezért a teljesítményért meg kell jutalmaznom magam :D Tehát betértem a Rossmannba és 3 dolog jött velem :)
Ezt a gyönyörű Maybelline 03 Smokey Indigo quattro palettát 499 forintért vettem. Mivel már régebben is beszereztem a Rossmannban leárazásnál egy ugyanilyen kialakítású palettát, úgy voltam vele, hogy túl nagyon nem csalódhatok. Szerencsére nem is kellett :) 4 összeillő színből áll, egy fehérből, egy ezüstszürkéből, egy középkékből és egy nagyon sötét kékből. Egyértelműen a fehér és a középkék a legerősebb része a palettának, ugyanis nagyon tartósak és intenzívek ezek a színek. Könnyű a textúrája, nem morzsolódik és nem is porzik felvitelnél. Az eredeti ára 1500 Ft körül volt azt hiszem, annyiért nem vettem volna meg, de 499 forintot mindenféleképp megért! Már most tudom, hogy a mindennapjaim része lesz és jó kis bulisminkeket lehet majd vele kreálni :) Apropó! Annyira kíváncsi voltam a fehér részére, hogy a Szörnyellás posztnál már ezt használtam. Szerintem jól szuperált :)Ez pedig az Essence I love Stage szemhéjalapozója. Be kell hogy valljam, egészen eddig a pillanatig szemhéjalapozó-szűz voltam. Már nagyon kíváncsi voltam, de nem tudtam, hogy megéri-e, meg hogy egyáltalán melyik lenne az, ami nem túl drága de mégis tartós...és sok-sok teszt között rátaláltam az Essence-nek ennek az újdonságára. Mivel nincs viszonyítási alapom (még), ezért csak csupa jót tudok mondani róla. Elég egy kevéske belőle, szépen eldolgozom, aztán jöhetnek rá a színek. Szerintem szépen kiemeli a szemhéjpúdereket és tartóssá is teszi őket, úgyhogy örülök, hogy ő az első szemhéjalapozóm 749forintért :)


A harmadik, ami a kosárkámban landolt a Synergennek egy pattanástalanító gélje, nekem nagyon bevált, úgyhogy most extraakciós 300 forintos áron mindenféleképp jött velem az utánpótlás! :) Szépen visszahúzza a kezdetleges pattanásokat, nem engedi őket elfajulni :DNagyon elégedett voltam a mostani vásárlásommal, mert úgy érzem hogy csupa hasznos holmit vettem, nagyon jó áron :) Szerintetek is?

6 megjegyzés:

 1. Ó! Gratulálok! Ez nagy teljesítmény, legalább is az én szememben, mert én utálok biciklizni! :) De azt hiszem megérdemelted a zsákmányod! :)

  VálaszTörlés
 2. Ilyen jutalmaim nekem is szoktak lenni. :)

  VálaszTörlés
 3. ezt a palettát én sem hagytam volna ott *.*

  VálaszTörlés
 4. nice! xo

  p.s. I'm having a necklace giveaway from gigi vintage if you'd like to check it out. :)
  devorelebeaumonstre.com

  VálaszTörlés
 5. A paletta nagyon jó!
  http://blogsale75.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 6. 65-70 km??? te jó isten :D ezek után még nagyobb jutalmat érdemeltél volna, minimum a fél Rossmant! :D mondom ezt én, aki nem vagyok nagy kerékpározó, anélkül is meglepem magam ilyenekkel :)

  VálaszTörlés