2011. szeptember 11., vasárnap

Suliba járós sminkem

Sziasztok!


Mivel végre a hétvége előnyeit élvezhetjük - pihi :) -, arra gondoltam hogy megmutatom hogy az elmúlt héten általában milyen sminkben jártam suliba. Vannak olyan napjaim amik elég húzósak, reggel 10-től este 19-ig ülök a padban. Ilyenkor estére már nem eléggé megfakul a reggeli fénye a sminkemnek, de szerintem ahhoz képest hogy több mint 9 órát van rajtam ( a kép szerdán készült ), ahhoz képest nem is rossz! :) Az új Synergen-es alapozót használtam most a héten, eddig megfelelő, de még várok az értékeléssel jövő hétig ;) Az essence enyhén csillámos púderét használom egy kis fixálásra, az arccsontjaimra egy leheletnyi bronzosító-pirosító kerül szintúgy az essence-től. Ami véletlen lemaradt a képről, az elmaradhatatlan BIPA-s szempillaspirálom :) Suliba most se nem rúzst, se nem szájfényt, hanem egyszerű Isana-s ajakápolót használok. A Miss Rose palettámnak pedig csupán a legutolsó jobboldali színével festem ki magam. Íme:  És 9 órával később...( a tekintetem is sokkal fáradtabb :D )

Más: OMG! Valaki olyan keresési kulcsszóval talált ide, hogy "1500-as évek ágyúi képek". Mikor említettem én hasonlót is? :D Vicces, hogy ha néha megnézi az ember, hogy mások miként jutnak el a blogjára.. nagyon meglepő dolgokat találhat! Másik személyes kedvencem a körözöttes kenyér :D Bár azt tudom, hogy a gyerekkori kedvencekben tényleg volt :P Nektek volt valaha nagyon vicces, furcsa keresési kulcsszavatok? :)

5 megjegyzés:

 1. Tudnál Nekem segíteni,hogy hol lehet megnézni,hogy mások hogyan kerültek a blogomra? Én nem találom és kíváncsi lennék a sajátomra...:(

  A sminked pedig egyszerű,de nagyszerű! :)

  VálaszTörlés
 2. Szia Kingu!

  Persze, leírom lépésenként:
  1) http://www.blogger.com/home (ez itt az Irányítópult ugye)
  2) Kattints a "Statisztika" fülre
  3) Azon belül jobb oldalt van olyan, hogy "A forgalom forrásai" és még amellett jobbra hogy "Továbbiak" - na arra kell kattintani :)
  4) És ott lesz olyan, hogy "Keresési kulcsszavak" :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem egy időben a "cici" volt az a szó, amire rákeresve sokan odataláltak hozzám. Először nem tudtam mire vélni, mire rájöttem, hogy a tetoválásos bejegyzésben ez volt az egyik képem címe :D

  VálaszTörlés
 4. :D Ez jó,tuti én is néztem volna,hogy ezek meg hogy találtak ide?! :D

  VálaszTörlés
 5. Nálam a "pizzasütés kalákában" nyert. :)

  VálaszTörlés