2011. szeptember 14., szerda

Vegyes haul

 Sziasztok!

Az elmúlt időben sikerült beszereznem egy-két dolgot, most meg is osztanám veletek, hogy miket :)
Ezt a virágmintás cipőt egy kínaiban láttam meg, nem tervezett vásárlás volt, de leárazottan 1295 Ft-ért nem hagyhattam ott, olyan szép volt :D Mivel az alapszíne szép világosbarnás, így ha beköszönt az igazi őszi időjárás, még praktikus is lesz. Aztán némi kozmetikai termékre is szert tettem (pedig eskü csak nézelődni akartam! :D) a Kincses Szigetben. Beruháztam az első Quianyu palettámba 500 forintért, már alig várom hogy kipróbáljam egy sminkkel, nagyon szépek a színei! :) Most már itt is elérhetőek a Nivea rúzsok, amit már jó pár blogon láttam, úgyhogy egy nude-oshoz hasonló színűt vettem. Felkenve enyhén csillog, de csak mint egy ajakápoló, nem zavaróan. A harmadik termék pedig egy zöld Italia szemceruza mindössze 125 forintért. Ugyanilyeneket vettem a múlt alkalommal is, csak akkor 158 Ft volt az áruk :D Na mindegy, talán ebbe a 33 forintba nem fogok belehalni :P Nagyon tetszik a színe és tartós is, sajnáltam hogy több szín már nem volt, ami kellett volna nekem. Hátha következő alkalommal lesz :)

Ti vásároltatok mostanában úgy, hogy nem is terveztétek? :) 
8 megjegyzés:

 1. Jaj, hát én szeretek impulzusvásárolni! :) Sőt, amikor jól eldöntöm, hogy mondjuk veszek egy lila átmeneti kabátot, na akkor tuti nem találok még hasonlót sem. Amit viszont most már megtanultam, az az, hogy amire nincs szükségem, nem veszem meg. :) Nehéz volt, de sikerült!

  Ma az Ázsia Centerbe megyünk tesómmal, semmi tervem nincs, de jó lesz nézelődni. :)

  VálaszTörlés
 2. A cipő nagyon-nagyon jó! Uez a virágmintás van nekem is a New Yorker-ből, csak rendes kis tornacipőben, nem magasszárúban! Igazi őszi darab :-)

  VálaszTörlés
 3. Jajj nagyon tetszik a cipőd. Már én is szemeztem vele a boltokban. :) Egy kérdésem lenne, hogy a Nivea rúzst hol és mennyiért vetted?

  VálaszTörlés
 4. Szia!
  A Nivea rúzst Szegeden,szintén a Kincses Szigetben vettem, 1499 helyett 300 Ft volt :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép dolgok! :) A cipő főleg!! :)

  VálaszTörlés