2011. október 21., péntek

Egy jó befektetés - 1. Szőrme mellény

Sziasztok!

Egy új sorozatot indítanék útjára, olyan ruhadarabokat bemutatva, amelyek időtállóak. Bevallom, az első, amit most megmutatok nektek, sokáig nem tetszett. Ezek a szőrös-szőrmés mellények egyáltalán nem az én világom voltak, de az utóbbi időben valami megváltozott. Minden egyes kirakatban a szőrme mellényeket néztem, bent a boltban a puhaságukat vizslattam, de hezitáltam. A Glamour napokon erősen elgondolkoztam a -20%-os kuponok miatt, de az így lecsökkent, 8.000 Ft körüli árakkal még mindig nem voltam kibékülve. Tally Weijl-ben, H & M-ben, Bershkában sok szépséget láttam, de úgy voltam vele, hogy tuti fogok én még jobb áron is találni hasonlókat. Kínai üzletekben is néztem, de vicces módon ott is alig különbözött az ár a butikostól, 6.000 Ft alatt sehol se találtam. Na de eljött 2011. október 17-e...és megpillantottam a Passage soron egy turkáló kirakatában Őt! De még ekkor is ellenálltam a csábításnak és úgy voltam vele, hogy elgondolkozok egy kicsit rajta, hogy tutira kell-e nekem. Na egy tanórányi idő, 1,5 óra bőven elég volt erre, rohantam is vissza, reméltem hogy nem vitték el :D És szerencsére a kicsike még ott várt rám. Gyors próba után megállapítottam, hogy jobb helyre nem is kerülhetne mint hozzám és mindössze 2.800 Ft-ért velem is jött :) Nagyon puha, nagyon meleg, ebben a hideg időben (reggelente -2 fokok vannak már) kedvenc és alapdarabommá lép elő ez az új szőrme mellény :) Jó, persze, nem ebben nézek ki a legvékonyabban, de nem is az a funkciója, hanem hogy melegítsen :)
 elölről, kicipzározva...
 ...és becipzározva :)
 így néz ki hátulról a kicsike
 félig...
..és teljesen kicipzározva tök laza :)
 Miss Szőrgombóc :D 
I'm the boss now :D

Nektek van ilyen "szőrös" mellényetek? Vagy úgy egyáltalán, mit gondoltok róla? Én pár éve pl. el nem tudtam volna képzelni magam egy ilyenben és most e sorokat írva mégis ebben vagyok. Hát, változunk :)

13 megjegyzés:

 1. nekem nincs de én szeretnék már régóta. de most olyan drágák. én csak sima, rövidebb, gallér nélkülit akartam. már egy ideje mondjuk nem is nézem őket, mert 8-10 ezerért nem veszek :( Annyi pénzért jó, hogy hazavitted!

  VálaszTörlés
 2. Jól döntöttél, nekem kabim van és az is extra puhaságú :)

  VálaszTörlés
 3. Ja egyébként turiban én is néztem már, de gondolom mindig elkapkodták, ha volt is...

  VálaszTörlés
 4. Nekem sincs, de én egyenlőre nem is akarok. De valóban változunk, szóval előfordulhat hogy mégiscsak lesz majd egy a gardróbomban. :)

  VálaszTörlés
 5. Én is a "szőrös mellénnyel nem szimpatizálók" táborát népesítem, de hát nem tudhatom, h mit fogok gondolni róla pár év múlva, úgyhogy nem nagyon szólnám le, csak jelzem, nekem egyelőre nagyon nem szimpi. Olyan mű (bár az igazi szőr se vonz), olyan idegen anyagú, nem venném magamra. Bár biztosan jó meleg lehet, ezt elismerem! ;)

  VálaszTörlés
 6. Hú én nem szimpatizálok a szőrös mellényekkel! :$ De kitudja, talán egyszer én is megszeretem majd őket, mint te :)

  VálaszTörlés
 7. wow,köszi mindenkinek a gyors reagálást! :) hát igen, én régebben én se hittem volna hogy megveszem (na és hogy posztot is írok róla :)),de aztán fordult egyet a világ :)

  VálaszTörlés
 8. De aranyos ahogy leírtad az elejét :) Nekem van egy szőrmemellényem de alig volt még rajtam, lehet előveszem megint:)

  VálaszTörlés
 9. Tetszik :)

  Nekem egy lila irha mellényem van, de szeretnék egy ilyent :)

  VálaszTörlés
 10. Niki,hajrá :)
  Erzsi,te meg teljesen kíváncsivá tettél ezzel a lila irhamellénnyel,remélem egyszer megmutatod a blogodban! :)

  VálaszTörlés
 11. régebben nekem se tetszett a szőrös mellény. Kabi alá nem fér be, fűtött helységbe meg sok.
  Múlt évben viszont találkoztam a new yorkerben egy tetszetős darabbal...hát engem nem várt meg :(

  Szőrösségesből van egy sherpa felsőm, aminek a belseje ilyen csoda puhaság....és a kapucnija is <3

  VálaszTörlés
 12. aww, cute, I;m sure it's very warm :)

  VálaszTörlés
 13. Nekem nincs, de egyik barátnőm vagy 3mat vett pár éve turiban :D

  VálaszTörlés