2011. október 6., csütörtök

Glamour napok újratöltve!

Sziasztok!

Idén ősszel is megrendezik a Glamour napokat október 7-9. között, ami azt jelenti hogy a Glamour újsághoz tartozó kuponokkal kedvezményesen vásárolhatunk! :) Kell ennél több egy lánynak? Ha kíváncsi vagy, hogy a környékeden mely boltok vesznek részt az akcióban, itt megtekintheted. Mivel itt Szegeden kedden nyitott meg az Árkád, ezért húgommal bevesszük ezt az új erődöt szombaton, már alig várom! :D Addig viszont sajnos még pénteken ZH-zok egyet számvitelből, szorítsatok majd! :( :D

Néhány bolt, ahová tuti elnézünk majd:

Az egyik szuper újdonság az I am...
 és a másik lényeg... KFC Szegeden! :D

Ti beszereztétek már az újságot? Hova mentek? :)

7 megjegyzés:

 1. Csak 3 nap? Az elég rövid. Itt Ausztriában 8-15-ig vannak a Glamour napok. Tavaly nagy bukta volt, mert alig vettek részt osztrák üzletek, és a német Müllerben sem nagyon tudták, h miről beszélek, amikor be akartam váltani 1 kupont...Idén kecsegtetőbbek a lehetőségek, majd posztolok róla!

  VálaszTörlés
 2. mi már ma belevetjük magunkat, bár nem szeretnék tömegbunyót, mivel tegnap műtöttek, úgyhogy majd visszafogom magam. :) mindenképp benézünk Tezenisbe, Calzedoniába, Mangoba, Pimkiebe, Tallyba, plusz még olyan helyekre is, ahol nincs kupon (pl. Zara, H&M, Bershka)

  VálaszTörlés
 3. Nem vagy maradi. Nálunk itt Közép-Europában 1xűen mások a szokások, ennyi. Ilyen szempontból Ázsián kívül mindenhol szürkén és unalmasan öltözködnek az emberek. Japánban ezek teljesen normális viseletek. Mivel rengetegen járnak ott így, kitűnni akarásról alig lehet szó. Hogy megértsük, ők miért öltözködnek így, és h ez egyáltalán miért működik jól náluk, rengeteget kéne megtudnunk a társadalmi szokásaikról, stb.

  VálaszTörlés
 4. divatmalom:
  hát igen,itt csak ebbe a 3 napba van belezsúfolva, de én igyekezni szoktam reggel/kora délelőtt menni,olyankor kevesen vannak és "gyorsan" lehet végezni :) várom a posztot majd! :)
  az oldaladon levő dologra meg reagálva: hát az biztos hogy a tudáson,elfogadáson nagyon sok múlik,de így szép a világ,unalmas lenne ha minden annyira egyforma lenne :)

  Lilla: várom a mai napról majd a beszámolód! :)

  VálaszTörlés
 5. Nóra, örülök, hogy várod, hnap meglesz a poszt, ma már nagyon fáradt vagyok hozzá. :P

  VálaszTörlés
 6. Sikerült venned valamit? Lesz róla bejegyzés?

  VálaszTörlés
 7. Reggel,mint látható,már ki is lett rakva a poszt a szerzeményekkel.

  VálaszTörlés