2011. október 19., szerda

NOTD Ballerina módra

Sziasztok!

A héten kipróbáltam az essence 02 wear your little tutu árnyalatát. Hasonló rózsaszínem még sosem volt, pedig elég alapszín most hogy így belegondolok :) Én inkább eddig mindig vagy az erőteljes pink, vagy a gyöngyházfényű rózsaszín lakkokat vettem meg. De most már legalább valami mást is kipróbáltam. Na nézzük meg közelebbről is... az üvegcséje gyönyörű, nagyon mutatós Az ecsettel könnyű dolgozni, viszont kell minimum 3 réteg hogy szépen nézzen ki. 
Ami számomra meglepő, ugyanis az eddigi essence lakkjaim 1-2 réteggel bőven jól néztek ki. Hát, ennél a darabnál úgy néz ki nem ez volt a fő kritérium :) A nappali fényben készült képeken még 3, a vakusokon pedig már 4 rétegben láthatjátok. Sose szoktam 4 réteget használni, de úgy éreztem hogy most ez megkívánja a szép hatás érdekében. Tartóssága nem olyan jó, mint a múltkor bemutatott essence lakknak, 2-3 napig bírta. A gyűrűsujjam körmét pedig egy Lovely díszítőlakkal tettem kicsit szebbé, nekem nagyon tetszett, olyan Barbie-babás volt az összhatás :)


 Még 3 rétegben is kicsit átlátszik...
 De 4 rétegben már mindent visz :)

11 megjegyzés:

 1. Húú ez nagyon szép lett! Az ezüst mintáról is csinálnál egy közeli képet? Mert az nem kivehető egészen hogy milyen és érdekelne. :)

  VálaszTörlés
 2. 4 réteg? :D Mennyi idő alatt szárad meg rendesen? :) Amúgy a színe kellemes.

  VálaszTörlés
 3. Durván hangzik ez a 4 réteg, én a 3-at is soknak érzem már és nem szívesen használok olyan lakkot, amiből annyi kell.
  Amúgy kedves rózsaszín, de szerintem léteik még ilyen másból is, aminek a használata tán kevésbé macerás...

  VálaszTörlés
 4. A színe nagyon szép, de tényleg 4réteg, huhh.. én nem bírnám megvárni. alaplakkal is kell 4réteg?

  VálaszTörlés
 5. 4 réteg azért durva :D főleg ha nem is tartós :(

  VálaszTörlés
 6. Sziasztok! :)

  Köszi a kommenteket először is :)
  Másodsorban pedig igen, szerintem is nagyon sok a 4 réteg és bánnám a vételt, de mivel ugye ezt a lakkot nyertem, ezért veszítenivalóm nem volt vele.. :) Az az előnye azért van hogy nagyon gyorsan szárad, kb 20 perc alatt kész voltam a 4 réteggel és nem is mászkált el a helyéről! :)

  Boci: sajnos már nem ez a lakk van rajtam,lemostam,de ezen talán jobban kivehető,3 oldal irányba húzódó ezüst egyenes :)

  http://i55.tinypic.com/2daltvc.jpg

  VálaszTörlés
 7. uhh...4 réteg....úgy látom ennél a kollekciónál sem erőltették meg a minőséget. Én egy Urban messages lakkal jártam hasonlóan :(

  VálaszTörlés
 8. Igen, így már látom! Nagyon jó lett! :)

  VálaszTörlés
 9. little tutu, micsoda név :D
  szép ez a babarózsaszín, nekem a marshmallow (mi ennek a magyar neve?! :) jutott róla eszembe.

  VálaszTörlés