2011. október 6., csütörtök

Qianyu paletta bevetés alatt! (+ egy KÉRDÉS)

Sziasztok csajok!

Hétvégén családi ünneplésre voltam hivatalos, unokatesóm betöltötte a 18. életévét :) Úgy gondoltam, ez elég jó alkalom arra hogy felavassam a Qianyu palettámat. Azt kell hogy mondjam, igencsak jó ötlet volt, imádom! :) Szuperek a színek, hideg árnyalatok (szürkétől kezdve a kéken át egészen a liláig), amik nagyon szépen kiemelik a szemem. Tartósságra se lehet panasz, bírta a strapát, egyszóval nagyon örülök, hogy a múltkori zsákmánynál nem álltam ellent neki! Biztos szerzek még be Qianyu terméket :)Upsz,csak nem egy újabb önfotózás? :D


Lenne egy kérdésem hozzátok lányok!

Amikor relatíve sok képet rakok egy bejegyzésnél (6-10), akkor mi lenne a jobb, ha
a) "Katt a továbbra" módszert alkalmaznám
b) hagynám egyben a bejegyzést.

Mert ugye amíg betölti a főoldal az összes képet, az sok idő és nem tudom kinek milyen internet sebessége van, tehát nem szeretném, hogy zavaró legyen kivárni. De azt se szeretném, hogy mindenki a továbbra kelljen kattintani, ha érdekel titeket a bejegyzés, mert én speciel szeretem egyben látni a bejegyzést. Na? :) Kezetekben a döntés! :D

7 megjegyzés:

 1. Én személy szerint google olvasót használok így különösen zavar a tovább felirat, mert akkor el kell látogatnom az oldalra és vannak oldalak, amik a rengeteg oldal képtől félév mire betöltenek (megosztott net, a család többi tagja is használja így nem valami gyors) Persze ha kommentelni szeretnék rákattintok így az esetleges hirdetéseket is megnézem. :)

  Viszont ha zavar hogy lassan tölt be a főoldal esetleg vedd vissza az egy oldalon látható bejegyzések számát mondjuk 3-ra. Az kényelmesen be tud tölteni.

  Illetve esetleg nem rakod ez a kommentelős részt a bejegyzés alá? Ez az új ablak annyira sivár, egyen blogger kinézet.

  VálaszTörlés
 2. Szia!

  Köszi szépen az építő jellegű kritikát, a kommentelős részene már változtattam is :) Mondjuk nekem nincs bajom az oldal betöltésével a 20/10-es netem mellett,de nem én vagyok a főközönsége az oldalamnak :D

  VálaszTörlés
 3. Hát általában nekem sincs, csak főműsoridőben, délután 4 és este 9 között.

  És mert az előbb kimaradt. Nagyon szép lett a smink főleg az önfotózásból eredő kép. :D Még ilyet, sokkal emberibbé válik így egy smink, hogy viselve van nem csak simán az emberen. :)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm, igyekszem akkor a blogolvasókat még sok hasonló képpel boldogítani a jövőben :D :)

  VálaszTörlés
 5. Szerintem teljesen jó volt eddig is a bejegyzések felépítése. Mondjuk nekem is 20/10-es netem van otthon, és mondjuk az irodában itt nem hastí úgy, de szintén jól betölthető. Ne változtass ezen! ;) Én az egy oldalra jutó bejegyzések számát sem csökkenteném, szeretem, ha vissza akarok olvasni valamit nem kell 10 oldalt hátra nyomkodnom, h megtaláljam az egy héttel ezelőtti posztot.
  (amúgy szintén readert használok és ott engem is frusztrál a tovább gombra klikkelés. Bár mostanában sokszor megnyitom magukat a blogokat is (most is épp), h láthassam egészében.)
  A smink is kedves, a lakkod is, csini voltál (bár ez a felső nekem nem jön be, de izlések és pofonok...:))

  VálaszTörlés
 6. Szerintem se a tovább gombot alkalmazd, engem nagyon idegesít, én is egyben szeretem látni a bejegyzéseket.

  VálaszTörlés
 7. Köszi a visszajelzéseket,nagyon örülök neki! :)

  VálaszTörlés