2011. november 11., péntek

Lila FOTD

Sziasztok!

A mai egy városban mászkálós, bevásárlós nap volt. Ennek megfelelően egy kényelmes, de csinos (csillogó kövekkel telirakott *-*) pulcsit vettem fel. Ehhez jött az ötlet, hogy akkor tónusban hasonló maradok és a szemem is lilás árnyalatú lesz. A Lovely palettámat szedtem elő és a lilához kevertem egy kis kék színt, majd alul a vízvonalnál is használtam a kékből picit, élőben így különlegesebb hatása volt. Ez egy gyors, egyszerű smink, nem annyira feltűnő, akár suliba is jó, de mégis egy kis színt csempészünk az életünkbe vele.. :)

Kapucnira fel! :)

És igen, itt az utolsó, használt termékes képnél látszik hogy nincs alapozó. Hát ez meg hogy lehet? Úgy, hogy volt egy Max Factor Experience-es alapozó mintám, amire már nagyon kíváncsi voltam. Most következett el az idő hogy ki is próbáljam. Az egyetlen negatívum, hogy nem teljesen az én bőrszínemhez való és sárgásabb tónusú. De nagyon jól fed és tartós is! Egész nap bírta a gyűrődést, és elég erőteljesen elgondolkoztatott hogy ha legközelebb lesz valami Max Factor-os akció, beszerezzek egyet... Hát, még alszok rá jó párat, mert alapozóm van, nem is egy, de ez most nagyon bejött. Mindenesetre ha ti épp kerestek egy újat, bátran ajánlom! :)

9 megjegyzés:

 1. Mobilrol olvaslak!:)

  Nagyon jok ezek a kepek,csinos vagy!

  VálaszTörlés
 2. Hihi,akkor megérte :)) Köszönöm szépen :)

  VálaszTörlés
 3. Jól áll a lila!:) Csini a felsőd!:)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jól áll ez a szín, a szemeid csodaszépek tőle! :) Max factor alapozó? hmm... én is maximum akkor ruháznék be rá, ha akciós lenne. nehezen váltok, mert ami már jól bevált azt nem szívesen cserélem le, de sosem lehet tudni :)

  VálaszTörlés
 5. Jó áll neked ez a szín! (szemhéjpuder)

  VálaszTörlés
 6. Zitu,Zóra,Boci: köszi lányok! :)

  VálaszTörlés
 7. Szerinted is jó ez a terracotta compact izé??:) Nekem az a zöldes van de én is nagyon szeretem! Jól áll a lila nagyon!

  VálaszTörlés
 8. Thanks for following my blog! I love this make up, looks great on you!

  I've been twice to Hungary. I love the country and the people who are the kindest ever! ♥

  VálaszTörlés
 9. Minna, thanks for your sweet comment, you made my weekend ♥

  VálaszTörlés