2011. november 3., csütörtök

Sminktermék vásárlás olcsóbban!

Sziasztok!

Én is úgy vagyok a vásárlással, mint megannyi lány: minél akciósabb, annál jobb! Abból az összegből, amit rászánok, szeretem a lehető legtöbbet kihozni. Most egy ilyen rendezvénnyel* ismertetnélek meg titeket :) S hogy miről is van szó?

Hétvégén a Beauty-n a Perényi Nagykereskedés standjánál hihetetlen akciók várnak! 5000 forint értékű kupont vásárolhatsz, amit 10 000 forint értékben beválthatsz kozmetikai és fodrászcikkekre! Ezeket a kedvezményre jogosító kuponokat ARUAL, illetve Trinity termékekre válthatod be. S mivel nem zsákbamacskát árulnak, a standnál ki is próbálhatod a termékeket, megkönnyítve döntésedet! :)

Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség, helyileg így találod majd meg:

Hairpoint by Perényi Kft.
Stand I/5c, SYMA
"A" rendezvényközpont
Csarnok

Sajnos mivel nem budapesti illetőségű vagyok, így én nem tudok részt venni rajta, pedig jó pár dolgot kipróbálnék ezzel a -50%-os kedvezménnyel... Például őket:

 A körömlakkok közül mindenképpen a vöröset, Andinál nagyon jó tesztet olvastam róla még anno.
 Szájfények közül a 6-os számú, a Fényes gránátalma izgatja a fantáziámat, már a neve is megkapó :)
 A Trinity termékei közül pedig a Purify shampont próbálnám ki, ugyanis mélytisztító hatással rendelkezik.

Ti is szeretitek az ilyen jellegű akciókat? Kipróbáltok ilyenkor olyat is, amit amúgy nem biztos (akár ár, akár más miatt)? Én sajnos hajlamos vagyok erre... :)
* Erről a kuponakcióról az ARUAL Kft. jóvoltából értesültem, azonban saját véleményemet írtam le ebben a rövid hirdetményben, nem befolyásolt semmilyen szempontból a cég.

2 megjegyzés:

  1. Ez tényleg jó dolog, bár én sem vagyok Pesti, szóval erről most én is lemaradok. :(

    VálaszTörlés
  2. ilyenkor érzem a "vidék" hátrányát.. :(

    VálaszTörlés