2011. december 8., csütörtök

C&A-ban jártam

...-25% kedvezmény találtam! :D Tényleg így történt a múlt héten, amikor az Árkádban nézelődtem egy barátnőmmel. Semmi konkrét vásárlási céllal nem mentünk, csak kíváncsiak voltunk az új karácsonyi díszletre, de aztán annál nagyobb nagyobb örömet okozott nekem a C&A! Meg kell hogy mondjam, hogy ezek a passzos, miniszoknya jellegű sztreccs szoknyák már nyár óta birizgálják a fantáziám. De két ok miatt nem vettem eddig. Az egyik az, hogy 5.000 Ft körüli összeget sajnáltam volna érte és akárhol láttam, kb ennyibe került. A másik pedig az, hogy nem voltam benne biztos hogy az én lábaimhoz tervezték őket... :P De 2011. 11. 30-án megtört a jég és velem hazajött velem egy :) Eredeti ára 2.290 Ft lett volna, ami nem egy nagy összeg, de képzeljétek el, hogy még ebből levontak -25% kedvezményt, így csupán 1.710 Ft-ot kellett fizetnem. Hát nem megérte? :) A poén az egészben hogy a kiírás szerint a kedvezmény a pólókra, kardigánokra és a pulóverekre vonatkozik, de amikor a gép kiírta ezt az árat én bizony nem ellenkeztem :D 


Katt rá és lásd a csodát! -25% :D
Természetesen azonnal fel is kellett otthon próbálnom és megkértem barátomat, hogy örökítsen már meg. Na első nekifutásra egy szép, vakunélküli kép sikeredett, ami nem épp blog kompatibilis :D Viszont jótékonyan elrejti a hibáimat ;)
Aztán második nekifutásra már bekapcsolta a vakut, de akkor meg túlságosan fentről fényképezett és így a testarányaim nem tükrözték a valóságot...jó sok bajom van,mi? :D
Utána pedig kicsit alulnézetből, de most már viszonylag egy normálisan elkészült képet kaptam :D Kicsit megszeppent fejet vágok, nem igazán jöttem bele még ebbe a fotózkodásba.
De hogy azért örüljetek egy kicsit ti is, kaptok egy felszabadultabb spontán képet is! :D Ami egyáltalán nem előnyös rólam, de legalább nem csak úgy nézek bele a vakvilágba :D Egy szó mint száz, a szoknyának örülök, de a fotózás körüli macerának nem. Macera alatt azt értem, hogy nincs aki türelmesen (:D), jó szögből lefényképezzen, mert ha lenne, akkor szívesen posztolnék outfites bejegyzéseket is, de sajnos barátom nem viseli túl jól az ilyen irányú törekvéseimet :D Azon gondolkozok, hogy a Jézuskától kérek egy állványt és az időzítő végre megoldaná ezen problémámat. Ugyanis én is imádom nézni az outfites posztokat más blogokon, gondolom sokan vagytok ezzel így ti is. Remélem karácsony után a 2012-es évet sok-sok outfites poszttal tudom majd indítani :)

14 megjegyzés:

 1. Tényleg jó vásárt csináltál, és a ruháid is jók! :)

  VálaszTörlés
 2. divibemutatóóó yeah :D Vártam már, h mikor vágsz be egy Nórás-pózt :)
  Egyébként pont az első kép lett a legjobb leszámítva a gány fényviszonyokat és azon én egy bár helyes lábacskát látok ^____^

  VálaszTörlés
 3. nagyon csini vagy ebben a szoknyában:)

  VálaszTörlés
 4. Köszike :)) Amúgy igen,azon nézek ki legjobban, de lehet hogy épp a hülye fényviszonyok miatt :D

  VálaszTörlés
 5. Csini! Tök jól áll ez a szoknya! És a cipőőőd! Ahh!

  A fotóállvány jó ötlet! Mediamarktban lehet kapni mindenfélét, olcsóbbat, drágát, állíthatót, dönthetőt :) Én örülnék az outfites postoknak is :)

  VálaszTörlés
 6. kösziii :) Media Marktba akkor lesz a Jézuskának egy köre, úgy érzem *-*

  VálaszTörlés
 7. Nem értem, mi bajod a lábaiddal! :) Tényleg csinos vagy és jó a cipőd! ;)

  VálaszTörlés
 8. Szerintem is nagyon csinos vagy! :)

  Mi az Auchanban vettünk állványt, egy Hama típusút, ami nagyon jó volt ár-érték arányban, azt hiszem, olyan 6.000 Ft volt, 150 cm-es magasságig "emelhető", könnyű, és a színe is szép, ami nagyon fontos. :D Metálos-barnás.

  VálaszTörlés
 9. csini*-* jó vásárt csináltál:D

  VálaszTörlés
 10. Idén itt Ausztriában is akcióznak szinte minden héten 1-1 napra. Ezt a C&A eddig nem csinálta, de jó ötlet tőlük! A szoknya szuper!

  VálaszTörlés
 11. Nekem is ez a bajom, hogy csak az Uram van velem, hogy lefotózzon, de ő nem annyira díjazza, hogy 100képet kell lőni rólam, mire 1 jó lesz. Mondjuk nekem még a gépemmel is bajom van, de mindegy. Amúgy nem ünneprontásként mondom, hanem mert én is megdöbbentem, de a H&M-ben 1500 az ilyen szoknya. Ha szeretnél még akkor ott nézd meg, feketén kívül tuti van pirosban, de lehet még másik színben is. (Basic részleg egyébként.)

  VálaszTörlés
 12. Hát igen,ezek a hálátlan férfiúk..ennyit legalább segíthetnének :P

  És egyáltalán nem vagy ünneprontó,köszi a tippet Zsann, H&M-et beveszem holnap! :) Az Árkádbeli,ugye? :)

  VálaszTörlés