2011. december 4., vasárnap

Ebay-es rendelés

Sziasztok!

A tegnapi (rém)hírkeltése után egy kicsivel kellemesebb vizekre evezek és nem borzolom a kedélyeket. A mai napon egy ebay-ről, egész pontosan innen rendelt 120-as palettát fogok bemutatni nektek. Megbízható az eladó, épségben megérkezett és még 1 hónap sem kellett hogy ideérjen :D Szuperbiztosan tele volt bubizva a csomag, bár azért picit izgultam a csomag kibontásánál :) A külső buborékos réteget levéve megkaptam a paletta papírdobozát, amin az összetevők vannak feltüntetve. Ezen túlmenően magában a papírdobozban található palettát is borította egy bubi réteg, úgyhogy 100%-os védelmet megkapott a kicsike.

Maga a paletta fekete, matt színű. Könnyű nyitni, csukni, de elég erős és stabil a zárórendszere ahhoz, hogy magától csak úgy ne nyíljon ki. Ha azonban kinyitjuk, ez a látvány tárul elénk:
A színeket védi egy műanyag fólia, amit én benne is hagytam, így tuti nem kezd porolódni és a színek se keverednek össze.
Az első "lemez" alatt található a második, ebben folytatódik a további 60 szín. Szintúgy nagyon praktikus a műanyag fedőréteg, így még véletlenül sem lesz olyan a felette található lemez alja.
Kukucs! Itt még nem volt kibontva teljesen :)
De itt már igen :) Egy piros kis szaténszalag könnyíti meg a dolgunkat, ha ki akarjuk emelni a lemezeket, elég praktikus. Mivel nem állt szándékomban végig swatcholni a termék összes színét, ezért random mód választottam 6 színt, amit be is jelöltem nektek. Ha valamelyikre még nagyon kíváncsiak lennétek, szóljatok és megmutatom, bár tervezem hogy a fantáziasminkekhez az összes színt kipróbálom majd egyszer :) Na persze nem egyszerre :D
Látszik, hogy vannak erősebben teljesítő (türkiz!! gyönyörű), és kevésbé pigmentált (rózsaszín) színek, de mivel ez csak töredéke a 120 színnek, szerintem egész jó arány! Végre van igazi piros és sárga színem, most már semmi sem szabhat határt a képzeletemnek, csak a megvalósítás rögös útja ;) Én nagyon örülök neki, hogy megrendeltem, azt a kb. 3500 Ft-ot bőven megéri, mindenkinek csak ajánlani tudom. De vigyázni kell nagyon az ebay-jel, mert az ember lányát könnyen elkaphatja a vásárlási láz...! :D

13 megjegyzés:

 1. Jesszus,de irigykedem!! :) Az egyetlen bajom, hogy én ne értem ezt a ebay-es rendszert :DDD

  VálaszTörlés
 2. ugyanilyenem van. csak kicsit drágábban vateráráól :S

  VálaszTörlés
 3. én a józsefvárosin tervezek valami ilyesmit venni. azt mondják ott is ugyanezeket lehet kapni.

  VálaszTörlés
 4. szép nagy paletta :$ én tuti nem használnám ki :( így nekem sosem lesz:D

  VálaszTörlés
 5. nekem is pont ilyenem van :)
  én vateráról nyertem meg anno, 1ft ról indulva, 1500ft környékén :)

  VálaszTörlés
 6. Nem értek az ebay-hez basszus, de már 100 éve akarok rendelni innen..:D nekem csak az a bajom ezekkel a 120-as palettákkal, hogy rengeteg ugyanolyan vagy hasonlít szín van benne.:D
  De amúgy gyönyörű és az a türkiz szín..*.*
  wáááá sok sminket ám vele..:D

  VálaszTörlés
 7. Nekem is vateráról van ilyenem. Imádom.:D Azt gondoltam amikor megvettem, hogy ez után nem is kell szemhéjpúdert vennem majd, de hát tudod milyenek vagyunk mi lányok. :)

  VálaszTörlés
 8. Vkit nagyon szerethet a fogtündér :D
  Tegnap nyertél, most meg még ez is (Jó, tudom ezt nem nyerted:P)
  Kiváncsi vagyok mit fogsz ezzel a sok szép színnel összekreatívkodni ^^

  VálaszTörlés
 9. Várom a sminkeket!:) Ilyen palettákat én is az Ebayről rendeltem (sima 88-as és a warm), ha jó az árfolyam, még jobban megéri.

  VálaszTörlés
 10. Hűűű de nagyon szép ez a paletta!Kár,hogy nekem nem állnak jól az ilyen élénkebb színek!Amúgy egyzser nem írnél,hogy is működik ez az ebay-es rendelés?Már régóta szeretnék onnan ezt azt,de bátortalan vagyok hozzá:)

  VálaszTörlés
 11. Ígérem, jönnek majd a sminkek is ;) Csak legyek túl a héten a 3 ZH-mon és örömmel vetem bele magam a kreatívkodásba ;)

  Akik érdeklődnek az Ebayes vásárlás iránt: 2 oldalt tudok nektek ajánlani,ahol szuperül le vannak írva a dolgok! Az egyik Viki blogján csak maga az eBayes regisztráció:http://www.viktoriasstyle.com/2011/09/regisztracio-az-ebay-n.html
  A másik pedig ami az eBayes vásárláshoz kell,a PayPal: http://www.ingyen-tarhely.info/paypal/regisztracio/

  Szépen részletesen le vannak írva dolgok,ennél jobban még én sem tudtam volna megírni :D Na jó, a viccet félretéve szívesen írnék róla posztot, de én is e 2 link alapján regisztráltam és minden ment, mint a karikacsapás :)) Ha mégis lenne bármi kérdés, írjatok nyugodtan! :)

  VálaszTörlés