2011. december 16., péntek

Kecskeméti haul

Sziasztok!

2 hete volt az a jeles pénteki nap, amikor húgommal átmentünk Kecskemétre vásárolgatni, de poszt még nem született belőle. Most bepótolom :) Egy-két helyen hihetetlen leárazások voltak, a New Yorkerben 16.990 Ft helyett 2.990 Ft-ért vettem ezt sötétkék-fekete, behatárolhatatlan színű kabátot. Konkrétan nem volt szándékom kabátot venni, de ennyi pénzért ezt a műirha jellegű kabátot (belülről nagyon meleg és puha) nem bírtam ott hagyni.
 Nagyon tetszenek a gombjai is, kis cukik.
Itt még épp igazgattam magam, amikor a fotó már elkészült :D De ezen jól látszik a különleges színe.
Elég nyomi kép, de itt jobban kivehető a kabát.
Ezt a gyönyörűséget a Cosmosban kaparintottam meg mindössze 1.495 Ft-ért! Pamut az anyaga, nagyon jól néz ki fekete garbóval is párosítva.
Párduc vagy leopárdminta?
James Dean pedig már húgomé...1.495 Ft volt a New Yorkerben, igazi klasszikus.
És a zsákmány része volt még tesómnak egy rézvörös-fekete csíkozású hosszúujjú, de mivel ő nem annyira érdekelt a sztárságban (mint én :D), ezért az arcát egy cuki szmájlival helyettesítettem kérésére.

Szerintem jó kis darabokat fogtunk ki, mindegyik jó áron volt és hasznosak, kell ennél több? Ja igen, egy kis Meki, az még jól jött a vásárlás után, mert megéheztünk :D

12 megjegyzés:

 1. Good haul. I love your coat. I need something double breasted.

  http://www.thegirlieblog.com

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó kis cuccok :) Egyébként párduc és leopárd minta is mert a két állatmegnevezés ugyanazt a jószágot takarja. S amikor kicsit díszesebb szabálytalanabb foltok vannak rajta na azt szokták ocelotmintásnak nevezni:)De szerintem mindegy hogyan nevezzük jól néz ki:)

  VálaszTörlés
 3. Girlie Blogger: I hope you can find what you want :))
  Anikó: köszi! :) minden nap tanul valamit az ember, ma te járultál hozzá :))

  VálaszTörlés
 4. Hát ezt a kabátot én se hagytam volna ott!

  VálaszTörlés
 5. Úúú az a ruha nagyon jó, én még a cosmosba soha sem találtam semmit, de lehet még jövőhéten benézek:)

  VálaszTörlés
 6. jaaa igen amikor nem futottunk össze:( húúú az a kabát baromi jó, ügyi vagy hogy kifogtad, nah meg a párducmintás ruci *-* ahw <3

  VálaszTörlés
 7. Igenigen,ez pont 1 hete volt. na majd legközelebb ;) amúgy ahhoz képest hogy péntek délelőtt volt, elég sokan voltak, de szerencsére ezeket sikerült megkaparintani :))

  VálaszTörlés
 8. Remek vásárt csináltál a kabival! :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon tetszik a kabátod! :D Jó napotok lehetett! Én mindig annyira imádom mikor egy kimerítő vásárlás után, kincsekkel megrakodva betérünk egy meleg helyre enni vagy inni valamit! :O :)
  Neked is jelzem, mert gondot okozott már másnak is, hogy az oldalt lévő link listádban linkelj át újra, mert a régi blogom volt fenn a listádon, amit már töröltem. _) Csak azért szólok, mert sokan szóltak hogy nem is tudtak arról, hogy már ennyi új bejegyzésem van. :) Sorry hogy már megint itt írok, eskü abbahagyom! xD

  VálaszTörlés
 10. Szia Boci!
  Én már az új oldaladon követlek (tegnap épp kommenteltem is), a régit eddig nem töröltem, de akkor most megteszem,hogy ne legyen fennakadás.

  VálaszTörlés
 11. A James Dean-es póló már nekem is megvan feketében. Nagyon finom az anyaga, bár lehetne 1 kicsit tapadósabb...:-)

  VálaszTörlés