2012. január 7., szombat

Lila haul

Sziasztok!

Hogy miért is lila haul a bejegyzés neve? Mert rájöttem, hogy a tegnap vásárolt dolgoknak a színe mind-mind lila :) Mostanában tudat alatt egyre jobban vonzódom ehhez a színhez. Így eshetett meg, hogy a délutáni pihentető (bár egy idő után már nagyon fárasztó) vásárlás során ráakadtam a Tescoban erre a gyöngyszemre. Előtte már végigjártuk az Árkád összes üzletét, természetesen téli vékonyabb kabátból alig volt, ami meg tetszett, az az akciósan volt 10.000 Ft. Úgyhogy inkább hősiesen továbbálltam és nem elégedtem meg félmegoldással. Milyen jól tettem! :) A Tescoban sokkal több kabát volt még és ez csinos kis darab 7900 Ft helyett 4740 Ft-ba került. Régóta szerettem volna valami különlegesebb, rövidebb derekút azokra a napokra, amikor nincs annyira hideg és végre megtaláltam :) Már csak sál és sapi kell hozzá... :D

 Mint ahogyan arról már a facebookon is értesülhettetek, a Rossmann és a DM is nagy leárazásokat tart a karácsonyi szépségcsomagjaiból, én a barátomnak vettem egy AXE Excite-osat 1499 Ft-ért. Eredeti áron 3000 Ft lett volna, szerintem a feléért nagyon megéri. Aztán ma délután vizsga után beüzemeljük a webkamerát és bár sokat nem várok tőle, de ha jó lesz a minősége, még az is lehet hogy olykor-olykor videókkal is megörvendeztetlek titeket :)
 Harmadik, s egyben legszebb zsákmányom egy csodaszép tündérruha a H&M-ből 4.000 Ft-ért 13.000 Ft helyett. Eredetileg barátnőm imádkozott azért, hogy legyen belőle még, mert a múltkor nem próbálta fel és otthagyta, de amikor láttuk hogy pont két darab 36-os ruha maradt ott - égi jelnek vettük! :D Felvéve olyannak néz ki benne az ember lánya mint valami légies királylány vagy tündér, csodaszép ez a ruha! :) Úgyhogy egyértelmű volt hogy mindkettőnkkel jön a ruha ;)
 Mell részen függőlegesen enyhén fodrozott és belül szilikoncsíkok védenek a lecsúszás ellen _Ö
És ez bár nem a vásárlás része, de gondoltam megmutatom: az orchideám újra elkezdett virágozni :) Olyan gyönyörű színe van, hogy idekívánkozott a többiek közé - hiszen végülis ő is a lila egyik árnyalatába burkolózik ;)

16 megjegyzés:

 1. nagyon jó darabokat vettél! :) és tényleg nagyon szép a virágod is!

  VálaszTörlés
 2. Ez az a fajta kabát, amiből van piros is? Mert akkor rohanok a Tescoba :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép ez a ruha! Én is szeretnék valami hasonló szabásút, de majd ha jó idő lesz.

  VálaszTörlés
 4. Ez a ruha vmi csodaszép, de a kabátért is irigyellek :)

  VálaszTörlés
 5. Na ez tipikusan egy olyan ruha, ami miatt még jobban várom a jó időt, hogy végre felvegyem :)

  Az orchidád is csodaszép, a miénk még kis csupasz szegény, folyamatosan nézzük, hogy mikor nyílik már ki újra :)

  VálaszTörlés
 6. Köszi csajok :)
  Adri: ebből a fazonból már csak ez az egy volt meg,a többi inkább A vonalú volt,de ott is csak fehér,drapp,szürke színek voltak,piros nem :(

  VálaszTörlés
 7. Jajj milyen szép kis dolgok :)
  És hogy sikerült ma a vizsga? Én reménykedem...

  VálaszTörlés
 8. Egész jól,szerencsére nem ez volt a legnehezebb vizsgám :)

  VálaszTörlés
 9. jaj az a ruha gyönyörű! remélem megmutatod magadon is:)

  VálaszTörlés
 10. Dia: igenigen,jövök majd "beöltözős" poszttal is :)

  VálaszTörlés