2012. január 14., szombat

Sunfleur kénes arcradír teszt

Sziasztok!

A mai napra egy Sunfleur tesztet hoztam nektek. Ez a hol hidegebb-hol melegebb időjárás az elmúlt hónapokban és az egyetem körüli stressz eléggé kikészítette a bőrömet. Sajnos a szokásosnál több pattanás jelent meg az arcomon, így egy hatékony módszert kerestem. Ekkor találtam meg a Sunfleur kénes arcradírját. A hivatalos weboldal szerint ez jellemző rá:

"Az arcradír hatóanyagai csökkentik az arcon lévő gyulladásokat. Tisztító, fertőtlenítő és a keratolitikus hatásával segíti az elhalt hámréteg eltávolítását, a bőr megújulását. A kén szabályozza a faggyúmirigyek működését."

Azt kell hogy mondjam, hogy a gyulladáscsökkentő hatása nekem tökéletesen bejött! Rendszeres használata mellett az arcbőröm megújult, ezt a bejegyzés végén ti is megtekinthetitek :)  Ami kicsit meglepő volt, az az állaga. Az eddigi arcradírjaim mind kisebb-nagyobb szemcsékből álltak és dörzsölni kellett az arcomat velük. Ezt viszont a megtisztított bőrfelületemre vittem fel és 25 perc után nedves vattakoronggal lemostam. Utána mindig sokkal puhábbnak és tisztábbnak éreztem a bőrömet, jó érzés volt így ágyba bújni.
Tetszetős a csomagolása, elegáns hatású a sok kanyargó inda rajta.
75 ml, én másfél havi rendszeres alkalmazása mellett még a felét sem használtam el :)
A hátulján megtalálhatunk minden fontos információt a termékről.
Pumpás kiszerelése higiénikussá teszi használatát :)
Az állaga olyan, mint a képen látható, az illata isteni! Nem tudnám mihez hasonlítani, de nekem nagyon belopta a szívembe magát, szeretem azt a 25 percet, amikor rajtam van.
Sajnos nekem sem hibátlan az arcbőröm...
Itt pedig a szépülésem folyamata látható :D

1 hónap után pedig ennyit javult az arcbőröm állapota :) Teljesen elégedett vagyok a termékkel, nem zsírosodik, fényesedik az arcom és a pattanások is eltűntek. Mindenkinek bátran ajánlom :) * A terméket a Sunfleur cégtől kaptam tesztelésre, ez azonban nem befolyásolt a véleményem alkotása során.

11 megjegyzés:

 1. Én is pont most írtam a zsályás arcradírról, de ez sem lehet rossz! :)

  VálaszTörlés
 2. Más is pont most ajánlotta ezt nekem, úgyhogy be is szerzem. Köszi a véleményt róla :) (bár előtte se láttam csúnyának a bőröd :))

  VálaszTörlés
 3. Tényleg sokat változott a bőröd. Sokkal egészségesebbnek tűnik :)
  Gondolkodom rajta, hogy melyik arcradírját vegyek meg. Mindről csupa jó véleményt olvasok. Szuper ez a márka!

  VálaszTörlés
 4. akkor ez tkp nem is bőrradír, hanem pakolás féleség.
  Csodás lett a bőröd tőle o.O :)

  VálaszTörlés
 5. mivel a többit még nem próbáltam,csak erről tudok nyilatkozni,de ezt nagyon ajánlom! :) a Sunfleur megújulása előtt vettem anno egy uborkás arcpakolást, az is nagyon szuper, szerintem a mostani is ugyanaz,csak a forma változott :)

  VálaszTörlés
 6. Én a grapefruitos radírjukat szeretem <3
  Tényleg látványos a hatása ennek a kénesnek, szép lett a bőröd nagyon!

  VálaszTörlés
 7. 1 hónap után nagyon azép lett a bőrőd :-D Tudsz róla, h esetleg ide Ausztriába is exportálnak?A honlapon nem találtam semmi infót... Itt sajnos még sehol sem láttam, pedig ilyen minőség mellett ennek a magyar terméknek nemzetközi terepen van a helye!

  VálaszTörlés
 8. az info@sunfleur.hu e-mail címet tudom ajánlani, készségesen válaszolnak a kérdésekre és egy próbát megér, hátha :)
  és igen, a honlap szerint magyar forgalmazók vannak, de a kénes arcradír, a csokis és uborkás pakolás után szerintem sokkal szélesebb közönséget is elérnének :)

  VálaszTörlés