2012. március 24., szombat

Essence lakkok reloaded

Sziasztok!

Még 5600 millió éve (vagyis régen) vettem 100 Ft-ért egy Essence Colour & Go körömlakkot, nevezetesen a  37 Just Rock It! nevezetűt. Viszont én, a nagy halmozó még hónapokkal később sem próbáltam ki...micsoda hiba volt! Imádom, nagyon tetszik a kéknek ez az árnyalata. A gyűrűsujjamat feldobtam egy szintúgy Essence termékkel, a 03 Clyde-dal, majd ezeket a szépségeket  a BTGN fedőlakkal tartósítottam. Kedvenc lett :)


Annak ellenére hogy két különböző árnyalat, meglepően jól ment a felsőmhöz, nem? :)

12 megjegyzés:

 1. Úristen! *.* nagyon szép színű lakk!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó lett. :O Én régen utáltam a kékeket, de a Blue Addicted megmásította ezt az érzést. Egyébként este blogsale-t tartok, többek közt pár körömlakk is fent van a listán! Ha lesz kedved, nézz majd be. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm az ajánlást,bekukkantok majd! :)

   Törlés
 3. Kell, kell, kell! ... mást nem tudok mondani :D

  VálaszTörlés
 4. Húúú, ez nagyon jó párosítás, és tényleg illik a felsődhöz! :)

  VálaszTörlés
 5. Ilyen lakkot akartam, de már nem találtam sehol :(
  Így maradt egy világosabb kék.

  VálaszTörlés
 6. kivételesen tetszik ez a sötétkék :$

  VálaszTörlés
 7. Annyira tetszenek a kék lakkok, és annyira szeretném kékre festeni a körmeimet. De utálom lemosni. :D Mindig kék lesz tőle az egész kezem... :/

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép szíven van ennek a lakknak, neekm egészen az elmúlt hónapig műkörmöm volt, most, hogy nincs, imádom az essence lakkjait kipróbálni...:)

  VálaszTörlés
 9. Érdekes, hogy hol kéknek, hol feketének látszik a lakk. Nem tudom, a valóságban is így van-e vagy csak a fotókon. Tetszik nagyon! :)

  VálaszTörlés