2012. március 7., szerda

Gerovital Plant hidratáló arckém teszt

Sziasztok!

A hétfői képzeletbeli világ után kicsit földhözragadtabb témával jövök ma - méghozzá egy arckrém ajánlással. A hideg téli idő teljesen kiszárította az arcomat, ezért mindenféleképp be akartam szerezni egy krémet. A választásom a Gerovital Plant nappali hidratáló arckrémjére esett. Kedvező ára, a róla olvasott tesztek és a kellemes külső fogott meg. De vajon volt-e még más is? 

A dobozon olvashatjuk a "20+" jelzést, ami arra utal, hogy a 20 év fölötti korosztálynak ajánlják, ezért gondoltam lassan itt az idő, hogy az életkoromnak megfelelő arckrémet használjak. Noha sokszor nem igazán látszik, hogy a 22. életévembe fogok lépni, azért előbb-utóbb a ráncocskák engem is elérnek - ha mások nem, a nevetőráncok biztosan :) Egy kis figyelmet és hidratáltságot ígérve a bőrömnek, elkezdtem használni az arckrémet és szerencsésen vettem észre: érzékelhetően puhább, hidratáltabb lett.

1500 Ft-ért 50 ml nekem nagyon megérte, már lassan 2 hónapja használom és beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Arctisztítás után, sminkelés előtt mehet egy vékony réteg a hidratáló krémből, pillanatok alatt beivódik, de a kinti időjárás ellen jótékonyan véd. Úgy érzem a 20-as korosztálynak igencsak megfelelő, ár-érték arányban magasan veri a kínálatot. Csak ajánlani tudom!

 Letisztult, zöld-fehér papírdobozban rejtőzik a krém.
Nekem nagyon tetszik az a megoldás, hogy egy erős műanyagban van a krém és nem üvegcsében, ugyanis ezt sokkal biztonságosabbnak tartom. Nem csak a táskában való cipeléskor, hanem az otthoni használat esetében is bármikor előfordulhat, hogy véletlen leesik, de így szerencsére nem történik semmi. Felkapod és az élet megy tovább :)
 Pluszpont a higiénikus fedélzárért.
Az arckrém állaga könnyű, gyorsan beleivódik a bőrbe és kellemes az illata.

Az az igazság, hogy annyira bevált az arckrém, hogy ebből a termékcsaládból szereztem be a szemkörnyékápolót is. Jelenleg még a véleményalkotás fázisában vagyok, de ha van rá igény, arról is írni fogok. Szeretnétek?

3 megjegyzés:

 1. Nekem is nagyon bejön ez a krém :) És az illata is finooom :)

  VálaszTörlés
 2. Felveszem a listámra, ha kifogy a jelenlegi, lehet, hgoy kipróbálom én is. A válasz pedig: igen, szeretnénk a szemkörnyékápolóról is olvasni. :-)

  VálaszTörlés
 3. Egyre több bloggerinánál látom ezeket a Gerovital cuccokat, lassan meggyőztök. :)
  Igen, a szemkörnyékápolóról én is szívesen olvasnék, a mostani kifogyóban van, és örülnék egy olcsóbb, ámde hatásos alternatívának.

  VálaszTörlés