2012. március 22., csütörtök

L'Oreál Infallible szájceruzák - a precíz vonalakért

Sziasztok!

Még Suzie-nál olvastam 1 hónapja, hogy hiper-szuper akció van a Rossmannban és a L'Oreál szájkontúrceruzákat mindössze 250 Ft-ért vesztegetik. Nem kellett sokat gondolkoznom, másnap ellátogattam Szegeden az Árkádbeli Rossmannba és hármat azóta magaménak tudok. Szép a színük, tartósak - kell ennél több?

Kellhet, bizony :) Mivel nem kemény, faragós szájceruzák, hanem kellemesen puhák és tekerhetőek, ezért megpróbálkoztam azzal hogy nem csak a kontúrt rajzoltam meg, hanem az egész ajkamat beszíneztem vele. És mit ad Isten nagyon jól teljesítettek így is, hiszen adtak egy plusz alapot a rúzsnak, ami így tartósabb lett. Nekem nagyon beváltak az biztos!

Jó hír: láttam még elvétve Szegeden most is pár helyen, nézzetek szét, megéri! :)

Fentről lefelé : 713 Night & Day Coffee, 709 Blush Obsession, 711 Invicible Red 


713 Night & Day Coffee, 709 Blush Obsession, 711 Invicible Red
709 Blush Obsession magában, az egész ajkon
711 Invicible Red kontúrként, a Manhattan X-Treme Last & Intense Red (450) rúzzsal
Fotókészítési gyöngyszem: bevetésen a rúzs & szájceruza kombó. Eredmény? Nyertem a Runewars nevezetű fantasy társasjátékban, röpke 3 óra volt csupán :D De most mondja azt bárki is, hogy nem mágikusak a női sminkdolgok! :P Ugye hogy ugye?! :)

5 megjegyzés:

 1. Gyönyörűek, sajnos nálunk ilyen akció nincs pedig vásároltam volna belőlük!

  VálaszTörlés
 2. én is meg akartam venni a rózsaszínűt, de lecsúsztam róla :( Pedig milyen jól néz ki magában is :)
  Jó bonyibank tűnik ez a játék :-O :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hátha még találsz valahol :) akárcsak te, Nina! :)

   a játék meg...nos,első blikkre 5 órás volt a szabályzat fordítása (ugyanis csak angolul érhető el :D),szóval igen,picit bonyi,de utána már simábban megy minden :) főleg ha nyer az ember leánya,hahaha :D

   Törlés
 3. Nem tudom, hogy ismered-e az Rettegés Arkhamban társast..na azzal mi anno 6 óra játék után már a földön fetrengve könyörögtünk, hogy valaki vessen véget a játéknak :P Az magyarul volt, de olyan szabályrendszere volt, hogy még a rutinos fantasy játékosokat is megizzasztotta :)

  VálaszTörlés
 4. ó,uracskám már nyúzott érte,de nem engedtem neki eddig és meggyőztél,ezután sem vesszük meg a Rettegés Arkhambant :D Az már nekem too much :)

  VálaszTörlés