2012. március 18., vasárnap

Megvan az új kedvenc körömreszelőm! :)

Sziasztok!

Be kell hogy valljam, néha én is elcsábulok az újságosnál és néhány női magazin haza szokott jönni velem. Tavaly nyáron viszont a JOY-nál olyan szuper akció volt, hogy előfizetéssel darabja 195 Ft-ra jött ki az újságnak, ezt nem hagyhattam ki. Ugyebár az előfizetés előnye, hogy (jó esetben) hamarabb kapod meg, házhoz szállítják és kedvezményesebb az ára. Hátránya, hogy az újság mellé járó ajándékok az előfizetésnek nem a részei. No de úgy néz ki a JOY változtatott ezen! Előfizetőként ugyanúgy kaptam egy nagyon jól használható Fleur de Santé körömreszelőt.

Tudom, hogy a cégnek ez filléres tétel és nagyszerű marketing eszköz a körömreszelőn levő felirat, de azt kell hogy mondjam, ez most tényleg egy szuper ajándék! Amióta megvan, csak ezt használom. Őszintén szólva nem is gondoltam volna, hogy egyszer olyan dolgot csatolnak az újsághoz, ami amellett hogy jól néz ki, hasznos is. Engem megvettek. Ennek örömére készítettem pár képet nektek és ha felkeltette az érdeklődéseteket, irány az újságos stand a JOY-ért! ;) Ez részemről nem  reklám, de mivel újságot jó olvasni vonatozás közben és egy körömreszelő sose árt, ezért kettő az egyben elvet követve megéri megvenni szerintem :)  
 
 
Ezek a retró kis köröcskék szépen csillognak :D

7 megjegyzés:

 1. Én is előfizető vagyok, és eléggé meglepődtem, amikor ajándék is jött, mert nem nagyon szokott :) Nekem is nagyon tetszik a dizájn, az az egy bajom van vele, hogy nem igazán reszeli a körmömet :/ de azért beraktam a táskámba, ha sos szükség lenne rá :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nekem nagyon szépen reszeli,nem túl durván,de nem is túl gyengén :O de plusz egy körömreszelő sose árt :)

   Törlés
 2. Nekem is pont jól jött, mert új körömreszelőt akartam venni :D Amúgy pont azt nem értem, hogy MI ELŐFIZETŐK sose kapunk semmit, pedig pont minket kellene egy kicsit díjazniuk, ha már pl.- mint én, 3 éve előfizetőjük vagyok :S .

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, az előfizetőket nem becsülik meg...de talán elindult egy folyamat és változni fog ez :D

   Törlés
 3. Én is örültem, hogy volt benne ez a reszelő :)

  VálaszTörlés
 4. Én is meg akartam venni a reszelő miatt,de ahol én láttam joy-t ahhoz férfi dezodor minta volt ajándékba..nem is értettem...

  VálaszTörlés
 5. A tartója tetszik a legjobban ;) én mindig bajba vagyok hová tegyem a reszelőt, de ezt elég praktikus megoldás :D

  VálaszTörlés