2012. március 1., csütörtök

Sorsoltam! :)

Sziasztok!

Tudom, hogy már izgatottam várjátok a játék eredményét, de először engedjetek meg nekem egy kis köszönetnyilvánítást :) Meg szeretném köszönni nektek olvasóknak, virtuális barátnőknek a sok-sok kedves hozzászólást, amivel nap mint nap bearanyozzátok a napomat. Amikor több mint 8 hónapja belevágtam a blogírásba, még én magam sem gondoltam hogy ilyen kitartóan és lelkesen fogom írni a blogot. A kezdeti szárnypróbálgatások után egyre jobban belejöttem és még mindig sok mindent kell tanulnom, de érzem hogy ez a szabadidős tevékenység az, amit még jó ideig szeretnék csinálni.Ami nagy szó, mert eddig mindig valami új hobbiba kezdtem bele...hiába, az örök nyughatatlan is megállapodik egyszer :)

Ez a blogos felület kiváló mód arra, hogy az általam kedvelt dolgok (szépségápolás, smink, ruhák) képi és írásos formát öltsenek, visszajelzéseket kapjak és megismerjek új embereket. Tudjátok mire tanított még meg a blogírás? Rendszerességre. És úgy érzem szépen lassan rálépek a precizitás útjára is. Nagyon boldog vagyok a tudattól is, hogy ilyen sokan vagytok kíváncsiak a mindennapjaim kis szeleteire, a fantáziasminkekre és hogy szavakba is öntitek ezeket! :) Sok-sok érdekes és hasznos poszttal szeretnélek megörvendeztetni titeket az elkövetkezendő hónapokban (években), remélem ugyanígy velem tartotok majd!

Ezt az örömteli állapotot ünnepelve tartottam a nyereményjátékot, ahol a nyertes nem más lett mint...

Szívből gratulálok a nyereményekhez, remélem örömödet leled majd bennük! :) A többi résztvevőnek pedig nagyon köszönöm a jelentkezést, ha most nem is, legközelebb biztos nyertek valahol - a fő a pozitív hozzáállás! :) Addig is szemezgessetek bátran a bal oldalsáv játékjai közül, szuper dolgok találhatók ott! :)

9 megjegyzés: