2012. március 17., szombat

Tavaszi körmök á la Alessandro International

Sziasztok!

Mivel már napok óta gyönyörű az idő, valami világos körömlakkot szerettem volna felkenni, de nem igazán tudtam dönteni...aztán eszembe jutott, hogy a nyereménycsomagból úgyis sokan a lakkokra vagytok kíváncsiak. Kiválasztottam az Alessandro International Metallic Crash hármasát, ami fehér alapszínből, kék csillogós repedezősből és egy átlátszó fedőlakkból áll. Mindhárom lakk 5 ml-t tartalmaz. A kupak design nekem nagyon tetszik, végre valami új, ennek ellenére fogásra sem nehezebb kezelni. Gyorsan száradnak és a fedőlakkal immár 5. napja tökéletes állapotban vannak. Viszont azért nem eszik olyan forrón a kását, egy kis problémám nekem is volt, bár utólag tudom hogy könnyen kivédhető lett volna. 

A lentebbi képeken láthatjátok, hogy míg a gyűrűsujjam körme tökéletes lett, a középső már nem. Ugyanis nem kentem fel elég mennyiségű fehér lakkot, így a 2. réteg repedezős egyszerűen beszívta :O Pedig mindez már a fehér réteg száradása után volt...tehát megtanultam, hogy az alaplakknak mindig elég masszív rétegnek kell lenni. Be kell hogy valljam, én nem tartozok a nagy repedezős fanok közé. De ez a színkombináció és hogy a kék szín csillogós is, igazán megfogott. A szépséghibája a dolognak, hogy Magyaroszágon nem lehet kapni. Viszont ha Ausztriában, Szlovéniában vagy Romániában jártok (csak hogy a környező országokat említsem), akkor mindenféleképp ajánlanék egy Alessandro International lakkot beszerzésre! :)

 A három muskétás
 Közelebbről is megmutatják magukat.
 Süt a nap :)
 A mutató és gyűrűsujjammal vagyok legjobban megelégedve :)
 Ekkora a kicsike.
 Nem tudom mik ezek a lenyomatok a körmökön, a többi képen nincsenek :D
Nekem tetszik az összhatás. És nektek? :)

7 megjegyzés:

 1. én nem nagyon szeretem a repedezős körmöket/ lakkokat, de neked nagyon jól áll! szép lett!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jól néz ki! Most ebben a jó időben nekem is kedvem támadt valami különleges lakkhoz.. :-)

  VálaszTörlés
 3. szép :) bár magamon nem tetszik a repedezős lakk :D igaz most nyertem egy ezüst színű Astort :) kíváncsi leszek rá :)

  VálaszTörlés
 4. Tök szép,jó rég már nem volt repedezős körmöm,de ideje lenne újra elővennem:)

  VálaszTörlés
 5. Én imádom a repedezős lakkokat, ez is nagyon jól néz ki! :)

  VálaszTörlés
 6. hogy nem lehetsz repedezős körmök fanja! annyiiira király *-* De tök jó a színkombó, meg tök katonásan repedezik nagyon cuki ;D

  VálaszTörlés