2012. április 24., kedd

Fleur de Santé : Satin Nude rúzs teszt

Sziasztok!

Aki személyesen ismer, az tudja hogy havonta jó pár magazin szokott a kosaramban landolni. Legtöbbjük könnyű kikapcsolódásnak tökéletesen megfelel az unalmas perceimben. A Marie Claire azonban más. Mindamellett hogy a szépség, divat témakörében is naprakészek, elgondolkodtató cikkeik sokat hozzáadnak a mai magyar női magazinskálához. Az 5 éves évfordulójuk alkalmából pedig a májusi számhoz egy Fleur de Santé rúzst mellékeltek. Mivel én előfizető vagyok, így választani nem állt módomban, de ha akartam volna, akkor sem tudtam volna jobbat választani a kapott árnyalatnál. 795 Ft-ba kerül a magazin, a webshop szerint pedig 1490 Ft-ba a rúzs, tehát ha csak a rúzsra fájna a fogad, már akkor is megéri. De garantálom, hogy ha belelapozol, nem bírod majd letenni! :)

A rúzs szemrevételezését a képek alatti kommentekben megtalálhatjátok.
 Még együtt a páros.
 Papírtokba bújtatva találjuk a rúzst, hivatalos nevén a Double Impact Colour &Satin Lipstick-et.
Nagyon tetszik a külső, geometriai dizájn az ezüstös-kékes színnel együtt. Persze mivel fényes anyagból van, nagyon szépen gyűjti az ujjlenyomatot, de hát ugyebár valamit valamiért... A külső tokon vannak feltüntetve az összetevők, valamint a rúzs 4 gr-os mivolta.
 Teljesen visszatekerhető a rúzs, így táskába bátran berakható. Tetszett a színe, de kicsit féltem hogy sötét lesz.
 Név szerint ez a Satin Nude árnyalat, így kellemesen természetesnek kéne lennie...
  ....és szerencsére az is!

 Felkenve nagyon szép az összhatás, nem szárítja a számat és meglepően tartós.
Ugyanis ez a kép a számról ebéd után készült. Látható hogy kopott a rúzs és már nem olyan fényes, de az alaprúzs színt egész szépen megtartotta.Örülök, hogy ez a termék járt ajándékként a legújabb szám mellé, maximálisan kihasználhatónak tartom. Ebből kifolyólag nektek is csak ajánlani tudom. Ha esetleg már megvettétek, milyen árnyalat került a birtokotokba? :)

11 megjegyzés:

 1. Tavaly én is előfizettem az újságra. A Barátom a minap hozta fel a postaládából az újságot meg a rúzst, hogy "nézd, valaki bedobott egy rúzst is"! Negyedórás fejtörés után (nekem rúzst, kicsoda, miért???) úgy határoztam, biztos az újsághoz adták, csak elszakadt a zacskó. :) És tényleg! Nekem a Stain Rose nevű árnyalat volt benne, csodaszép!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. de aranyos szituáció lehetett! :)

   Törlés
  2. A legjobb az volt, hogy a leendő anyósom szokott Fleur De Sante termékeket venni nekünk, de nem igazán értettem, miért dobta volna be csak így, hiszen fel szokott jönni hozzánk. :) Az árnyalat helyes neve pedig természetesen Satin Rose, csak elgépeltem. :$

   Törlés
  3. ennél több egybeesés már nem is lehetett volna :))
   és sejtettem,hogy Satin az a Stain ;) a sajátomból kiindulva biztos nagyon szép lehet az is! :)

   Törlés
 2. ma megvettem én is az újságot és ugyanez az árnyalat volt benne.:) amúgy nem is gondoltam volna, hogy ez az újság ilyen jó! tetszik, hogy - mint te is írtad - elgondolkodtató cikkek is vannak benne.

  VálaszTörlés
 3. Nekem is a Satin Nude van meg! :) De így elnézve a képeket, az enyém világosabb árnyalatú....

  VálaszTörlés
 4. Pfff....szintén előfizető vagyok, már eleve szakadtan kaptam meg a cuccot, rúzs persze sehol. Remélem, hasznára válik a postás úrnak.:I

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ne már...! :( úgy utálom,amikor lenyúlják a cuccokat a postán.

   Törlés
 5. Amikor még a Facebookon láttam a bejegyzésedet, rögtön elhatároztam, hogy nekem márpedig KELL egy ilyen rúzs, főleg az újsággal együtt... és ugyan nagyon hektikus volt ez az időszak, azért arra szakítottam pár percet, hogy beugorjak az egyik metróállomásos újságoshoz... és már csak egy darab volt :D. Nekem a Dramatic Red jutott, amit érdekes módon lehet építeni, és nem ilyen tűzoltópiros, ha lágyabban keni fel az ember :).

  VálaszTörlés