2012. április 16., hétfő

Lovely Perfect Manicure körömlakkjavító toll

Sziasztok!

Kezdeném is egy kérdéssel: néha nektek sem tökéletes a lakkozásotok? Mert be kell hogy valljam, velem elő szokott fordulni hogy nem mindig az :) Amióta pedig blogolok és itt is publikálom a "műremekeket" még jobban feltűnő, ha kimegyek a vonalból. Ezért most már elérkezettnek láttam az időt beszerezni egy körömlakkjavító tollat. A választásom a Lovely Perfect Manicure korrektorára esett. Alapáron 500 Ft-ba kerül, de mivel elég gyakran szokott akció lenni a Rossmannban, ezért még ennél olcsóbban is hozzá tudunk jutni. Én is egy ilyen alkalommal vettem meg mindössze 375 Ft-ért.

A terméknek két vége van, az egyikben a póthegyek - számszerint hárman- találhatók meg, míg a másikban a tollnak az alaphegye. Mandulaillatot áraszt ez a körömlakkjavító toll, ez részemről igen nagy piros pontot érdemel, szerintem egyáltalán nem büdös :) A kialakított formának köszönhetően könnyű precízen dolgozni vele és eltávolítani a felesleges körömlakkrészeket a kifestett köröm körül. Nekem bevált, így nektek is csak ajánlani tudom!

Hogy még egy jó hírrel jöjjek a mai napra, azt is elárulom hogyha a Rossmannban egy Lovely terméket vesztek, akkor a pénztárnál választhattok mellé körömlakkot! Így aztán már végképp megéri,nem? :)

Szépen lefóliázva, így biztos nem bontotta fel még senki sem.
Én megmondtam, ugye? :)
Egyik kupak le...
...majd másik kupak is le.

Ezek pedig a ma zsákmányolt lakkok. A világos rózsaszín 400 Ft-ba került, de mivel a pénztárnál a baloldali társát is hozzá választottam, így olyan mintha csak 200 Ft lett volna darabja. Mondtam már, hogy kedvelem a Rossmannt? ;)

11 megjegyzés:

 1. Gyönyörűek a lakkok. Majd mutasd be posztban, hogyan szuperál a toll. Amúgy én is azóta figyelek jobban a lakkozásra, mióta fotózom is őket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rendben Flory,akkor majd hozok előtte-utána fotókat is! :)

   Törlés
 2. Baloldali lakknak baromi jó színe van!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi Zitu :) a következő posztban már élesben is láthatod ;)

   Törlés
 3. Nekem essence körömlakk javító tollam van, de nem igazán vált be. Az első két alkalommal még úgy-ahogy leszedte de utána már csak karcolta a bőrt. Pedig annyira örültem neki! Remélem ez a lovely jól fog működni, várom a tapasztalatot róla :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek puha a hegye és szépen viszi eddig nagyon a lakkmaradványokat, remélem ezután is :)

   Törlés
 4. Úgy tudom, hogy az essencenek is van ilyen tollja, de az bűnrossz. Hogyha tényleg ennyire jó ez, és tudsz vele korrigálni, akkor lehet, hogy én is beszerzem, elég csábítónak hangzik. :) a lakkok meg tök szépek, meg tök jó, hogy ilyen akció van. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. más fajtát még nem próbáltam,de ez bevált! :)

   Törlés
 5. Én ma vettem, de abba a végébe nincsen semmi ahol a pót fejeknek kéne lennie :(( Pedig még rajta volt a fólia... nem értem :/

  VálaszTörlés
 6. Úúúúú nagyon tetszik ez a toll !:)

  VálaszTörlés