2012. április 27., péntek

Már 60 éves az ASTOR!

Sziasztok!

Gondolom ti is elcsodálkoztatok a címen, amikor először megláttátok, mert be kell hogy valljam engem meglepett ennek a márkának a "kora". Pedig gondolhattam volna, hogy nem mai mai darab, ugyanis a múltkor diskuráltam húgommal az alapozójáról (Astor Mattitude) és apukám is fél füllel hallgatta a beszélgetésünket. Persze ő is hozzászólt, méghozzá egy igazán meglepő mondattal: "én is ismerem a Margaret Astort, nem egy mai márka!". Annak ellenére, hogy nagyobbik lánya beauty blogolásra adta fejét, azért be kell hogy valljam, nincs túlságosan kiokítva a sminktermékek és márkák terén. Én már inkább Astorként, a Margaret név elhagyásával formált márkanévként ismerem, de szuper dolog szerintem hogy generációkon át megújult és az élvonalban maradt az Astor.

Ennek a 60 éves évfordulónak a megünneplésére ki mást kérhettek volna fel, mint Heidi Klumot, a népszerű szupermodellt. Szintúgy német származású, akárcsak az Astor márka és ragyogó, gyönyörű nő. Mindemellett pedig bohókás is, elég belegondolni a Halloweenkor viselt jelmezeibe. Épp ezért benne volt abban is, hogy a testét telepingálják erre az alkalomra és a Marilyn Monroe által inspirált "Happy Birthay" c. dalt előadta, a végén persze tipikus Heidi-sen elnevette magát. Ha belegondolunk, pont ettől egyedi és szerethető az egész ünnepléses reklám. Ha kíváncsiak vagytok a videókra, tekintsétek meg őket lejjebb! :)


Egy ilyen tortát bármikor elfogadnék! :)
A megtestesült bevállalósság : Heidi Klum


Az ünnepi szellem jegyében íme azok a termékek, amelyekre az Astor a legbüszkébb:

Soft Sensation Vitamin & Collagen rúzs
"Ez a vitaminnal dúsított hidratáló rúzs puha ajkakat varázsol a szenzációs színért. Az ápoló formulában A, C és E vitamin, valamint kollagén található, hogy segítsen puhítani, kiegyenlíteni és megvédeni az ajkakat. Az ajkak hidratáltak, amitől dúsabbnak és egyenletesebbé válnak. Amikor az ajkak ilyen egészségesnek néznek ki, megérdemlik, hogy látványos színek kerüljenek rájuk."
Eye Artist Paletta
"Tegyen róla, hogy a szemei feltűnővé váljanak a színektől! A profi sminkesek által inspirált Eye Artist Paletta öt egymást kiegészítő, összemosható, hosszantartó szemhéjpúder árnyalatot foglal magába. Könnyű elismerésre méltó eredményt létrehozni a kétvégű applikátor segítségével, valamint a csomagolás hátoldalán található könnyű, lépésről-lépésre megírt utasításokat követve. Mostantól Ön is elkészítheti a szemhéjfestések széles skáláját a visszafogottól a lélegzetelállítóig."

Lacque Deluxe körömlakk
"A prémium kategóriás körömlakk, a Lacque Deluxe exkluzív Lycra®-gazdag formulája akár tíz napig tartó gazdag, briliáns színt és ragyogást ad. Mindemellett gyorsan szárad, és könnyű felvinni Salon Pro ecsetének köszönhetően, mely teljesen befedi a körmöket egyetlen húzással, hibátlan végeredményt nyújtva."
Big & Beautiful Boom! szempillaspirál
"Az Astor bemutatja a Big & Beautiful Boom! szempillaspirált, amely egy szempillantás alatt hatalmas pillákat varázsol. Most hosszú, vastag szempillái lehetnek a Big & Beautiful Boom! Ultra Black spirállal, amely látványos hosszt ad exkluzív, nagyméretű keféjének segítségével, mellyel egyetlen réteg is elég az egyedi krémes formulából. Egy szem, egy réteg – nincs szükség újratöltésre. Ez az új fegyvere a lenyűgöző pillantáshoz!"Ti használtok Astor termékeket? Ha igen, akkor melyikkel vagytok legjobban megelégedve?

1 megjegyzés:

  1. Olyan jó az a kép, mikor be van festve a teste!
    Astor korrektort használtam és szeretem nagyon!

    VálaszTörlés