2012. április 30., hétfő

Miss Sporty XXVolume 202 Angel szájfény teszt

Sziasztok!

Remélem jól kihasználjátok ezt a szép nyári időt és nem kuksoltok a gép előtt! :) Ha azonban a napi programoktól elfáradva mégis blogolvasásra adnátok a fejeteket, akkor íme egy kis olvasnivaló a DM-es csomagban levő Miss Sporty szájfényről.

Be kell hogy valljam, először kicsit meglepődtem a színén a szájfénynek, ugyanis én inkább a vöröses, vagy  a natúr árnyalatokat kedvelem ajakszínezéskor. Azonban az rengeteg csillogás, amit magában rejt ez a 7 ml-es tubus, meggyőzött. Először a swatch során barátkoztam a színnel, majd nem várt tartósságot tapasztaltam éles teszt során. Az ivást jól bírta, nem kopott meg a fénye. Egész szépen fed, simán szájfényként is bátran alkalmazható, de egy világos rózsaszín rúzzsal alkotják a legütősebb duót. 900 Ft körüli árat találtam az interneten böngészve, szerintem annyit mindenféleképp megér! :)

 Miss Sporty XXVolume 202 Angel 
 Normál applikátor, közepes mennyiségű szájfényt vesz fel.
 (Nem) csak angyaloknak! ;)
 Swatch
  2 tubusbamártással ilyen szín érhető el.
Katt a képre a közeli csillámokért!Így utólag nagyon örülök, hogy egy kicsit másabb fajta termék volt benne, mint amit eddig használtam. Nektek van Miss Sporty szájfényetek? 

5 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép a színe, kár hogy én nem tűröm magamon a szájfényt általában, pedig mindig kedvem támad hozzá, amikor ilyen szép színeket látok :))

    VálaszTörlés
  2. Ezt még elviseltem volna az én kis zsákbamacskámban is!

    VálaszTörlés
  3. Ilyen nekem is kell! Gyönyörű! *.*

    VálaszTörlés