2012. május 31., csütörtök

Aranyláz, avagy a körmeim az ékszerek!

Sziasztok!

A napokban úgy éreztem, hogy egy kis pihenőidőt nem ártana beiktatni 2 tanulási fázis között. Legjobb relaxációs módszernek pedig mi mást választattam volna, mint a körömfestést! 2 olyan körömlakkra esett a választásom, amiket még nem használtam. Az Alessandro sajnos nem kapható Magyarországon, pedig nagyon különleges a maga mélybarnájával és az icuripicuri csillámaival. Mint a képen is láthatjátok, ezek a csillámok inkább az üvegben érvényesülnek, de ha már aranylóan fénylettek, úgy gondoltam hogy jó lesz hozzá az Essence Make It Golden-je. 

Mindegyik körmömet kifestettem a sötétebb lakkal, majd pár perces száradás után 1 rétegben bearanyoztam a gyűrűsujjamat. Direkt nem volt célom eltakarni az alatta levő árnyalatot, így különlegesebbnek hat szerintem. Ezután minden körömvégemre egy ívet festettem a Make It Golden-nel és eligazgattam rajta a flittereket. 1 réteg BTGN fedőlakkal zártam a műveletsort és már napot óta ugyanilyen gyönyörű a körmöm! Nekem nagyon nagyon tetszik a végeredmény, sokszor csodálom meg a körmeit napközben :D

Nektek hogy tetszik? Milyen a viszonyotok az arany színnel?


   23 megjegyzés:

 1. ahhh, ez gyönyörűű!! mennyi idő alatt száradt meg az arany? egyszer én is kipróbáltam ilyen 'vastagon', de nagyon nem akart száradni ://

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. én kb 5 percet vártam és utána kentem rá a BTGN fedőlakkot,szinte nem is érezni a "szintkülönbséget" :) és mosogattam,hajat is mostam azóta és még mindig szuper! :)

   Törlés
 2. Még mindig nagyon tetszik!! :)

  VálaszTörlés
 3. hú de szép lett, megmondom őszintén nekem nem tetszik annyira a fekete köröm, szerintem kicsinyíti őket, de ez valószínű a kis köröm komplexusom miatt van :D de ezzel az arannyal feldobva valami brutális :D ügyes vagy :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. én szeretem a sötét lakkokat is,de most ezzel az arannyal feldobva tényleg egészen más lett az összhatás :) köszi :)

   Törlés
 4. Hú ez nagyon nagyon jól néz ki :) Mennyire feldobja a sötét lakkot.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép! :)) Nekem sajnos olyan remegős a kezem,hogy nem is mernék ilyet kipróbálni,pedig nagyon szép.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi :) szerintem amúgy nem kell olyan nagy kézügyesség hozzá,legalábbis én sem vagyok annyira precíz,de kitámasztom a könyököm és mehet a festés :) én azért javasolnám hogy próbáld meg,sok sikert hozzá!

   Törlés
 6. Nyáron nemszeretem a sötét lakkokat,de ez nagyon szép!

  VálaszTörlés
 7. úú baromi jóóóó a gyűrűsujjad a kedvencem :$

  VálaszTörlés
 8. Ez a lakk nekem is megvan, de ilyen kombinációban még sosem gondolkodtam. Nagyon jó lett a végeredmény! :)

  VálaszTörlés
 9. Ez nagyon jó ötlet, nagyon különleges lett a végeredmény!

  VálaszTörlés
 10. Óóó, de szép lett! Ezt én is sokat nézegetném :)

  VálaszTörlés
 11. Nagyon szuper lett, legszívesebben most megcsinálnám, ha lenne ilyen aranyszínűm :)

  VálaszTörlés