2012. május 11., péntek

Catrice : 100 Sun Kissed szájfény teszt

Sziasztok!

A minap a Rossmannban járva egy különleges színű szájfény vonta magára a figyelmemet. Néztem-néztem, aztán beugrott hogy ez nekem is megvan, csak még nem használtam! Úgyhogy hazaérve első dolgom az volt, hogy a Catrice 100 Sun Kissed elnevezésű szájfényét felkentem. Mindenképp meg akartam írni róla a véleményem, ugyanis már a kifutó termékek között van 599 Ft-ért.

Lássunk is neki!
Külsőre a szokásos Colour Show design, nekem tetszik. Egyszerű és letisztult, 5 ml-t tartalmaz.
Az applikátorral 2-3 alkalommal kell a tubusba nyúlni a megfelelő hatásért, könnyű dolgozni vele.
Tartósságra jobb mint az átlag szájfény, a levesevést simán bírja. Az állaga kicsit ragacsos, de ez a tartósság kulcsa, ennyit el lehet viselni. A felirat szerinti 4 óra helyett inkább 2 órán át marad fenn.
Íme pedig a szín, ami narancsos-barackos árnyalat arany csillámokkal telítve.
Hasonló árnyalatot még csak nem is láttam más márkánál.
Nem fed túl erősen, úgyhogy egy narancs/barack rúzzsal lehet legjobban kihasználni a benne rejlő szín-lehetőségeket. Natúr ajkakra felkenve aranyló hatást lehet elérni vele.Szépnek szép és szerintem elég tartós is, de ez a színvilág valahogy nem passzol annyira hozzám. Én inkább maradok a pirosas-bordós árnyalatoknál, de ha ti hasonló szájfényre vadásztok, akkor ne hagyjátok ki! :)

4 megjegyzés:

  1. Szép ühüm, de én sem tudnám elmondani róla hogy az én színem lenne... :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép *.* nyáron, napbarnított arcon szuper !:)

    VálaszTörlés
  3. Esetleg alkalmi sminkhez el tudnám képzelni magamon, a mindennapokon nem annyira. Nekem is inkább a pirosas-bordós árnyalatok tetszenek jobban.

    VálaszTörlés