2012. június 18., hétfő

Az ADEN Cosmetics szemre való termékei

Sziasztok!

Nemrég az ADEN Cosmetics* jóvoltából egy csomag érkezett, telis tele csupa szépséggel. A 3 szemceruza kivételével (őket bónuszban kaptam) a többi terméket én választottam, így az elkövetkezendő időkben többek között rúzs, körömlakk, púder és folyékony rúzs tesztekkel jövök majd. Elsőként a szemre való termékeiket mutatnám be, azaz a 3 szemceruzát és a filces tust.

 Együtt a csapat, háttérben az ADEN Cosmetics termékfüzetével.
Fentről lefelé: szemkontúr ceruza Coral, Dark Silver, Devil színekben
Hipoallergének és vízállóak, 1.38 grammos a kiszerelésük és 428 Ft-ba kerülnek.
A számomra megszokottnál keményebb a fejük, de ennek ellenére egyáltalán nem nehéz velük dolgozni sem a felső szempillatőnél, sem az alsónál. Szépen pigmentáltak, a fekete tényleg fekete és a pasztellkék is nagyon látványos. A harmadik árnyalat egy középszürke szín csillámokkal, ő teljesít a leggyengébben.
Folyó víz alatt történő dörzsölés (!) után a fekete még mindig nagyon jól tartotta magát, a kék is elég látványos, a szürke azonban már csak nyomokban fedezhető fel. Azt kell hogy mondjam, annak ellenére hogy a kék sem látszik annyira szuperül a vizes dörzsölés után, a vízvonalon tökéletesen fog. Órákkal később is ott van a helyén, nem mozdul el, én ilyet még nem láttam, tényleg szuper jó. 
Filces tusom még sosem volt, nagyon kíváncsi voltam rá.
A fej kialakításának köszönhetően nagyon vékony vonalat és vastagabbat egyaránt tudunk húzni.
0.80 ml-t tartalmaz a termék és 912 Ft-ba kerül jelenleg. Könnyű vele pontosnak lenni, tényleg ez a legideálisabb a kezdő tushasználónak. A színre nem lehet panasz, gyönyörű mélyfekete, viszont ha hajlamosak vagytok elpityeredni, vagy dörzsölgetni a szemeteket, akkor keressetek vízálló változatot, mert ez nem az. Sima csapvízzel teljesen le lehet mosni, ellentétben a szemceruzákkal.
Felül a filces tus, alul a Coral árnyalatú szemceruza látható. Bevallom, nem érzem magam a legügyesebb tusvonalat húzó bloggerinának, a képen látható vonallal viszont meg vagyok elégedve. Hála az új tusomnak :)

Azt pedig tudtátok, hogy az ADEN Cosmetics minden negyedévben 1 hónapig -30%-os akciót szokott tartani? Ezekben az időszakokban még kedvezőbben vehetitek meg ezeket a termékeket. Amennyiben a közeletekben nincs olyan üzlet vagy kisbolt, ahol forgalmazzák, jó szívvel tudom ajánlani a Shopline-os oldalukat!
* A termékeket az ADEN Cosmetics-től kaptam tesztelésre, ez azonban nem befolyásolt a véleményem alkotása során.

7 megjegyzés:

 1. Az Aden termékek nagyon jók,én szeretek velük sminkelni.

  VálaszTörlés
 2. én is szeretem az ADEN-t, szerintem nem is olyan drágák szóval ez külön öröm. nekem volt tusfilcem de az nem volt a legjobb, azóta zselés tust használok, ez elég tartósnak és pigmentáltnak tűnik, nagyon szép vonalat húztál vele :)

  VálaszTörlés
 3. Nem is rossz, mondjuk én még csak egy körömlakkot próbáltam tőlük. Tényleg, a fehér körömlakkra nagyon kíváncsi leszek :)

  VálaszTörlés
 4. Szép a kék ceruza meg az ezüst is!

  VálaszTörlés
 5. szuper dolgokat kaptál :) Akkor ezeket a gyöngyszemeket is az occó kici kínai meg vaneuros boltokban kell keresni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. goods,eurós bolt,fodrászkellékes: a tudomásom szerinti lelőhelyek :)


   köszi lányok,remélem a többit is szeretni fogjátok :)

   Törlés