2012. június 29., péntek

Első rendelésem a Romwe.com-ról

Sziasztok!

A vizsgaidőszak (és a nagy meleg) miatt, amit lehetett, az interneten intéztem el. Nem volt ez máshogy ajándékvásárlásnál sem. Nemrég volt húgomnak a névnapja és valami különleges ajándékot szerettem volna adni neki. Őt is magával ragadta Az éhezők viadala könyvtrilógia, így ez egy jó kiindulási pontnak tűnt. Nézelődtem több felé, hogy hol lehetne ilyen relikviákra bukkanni, de vagy horror áron árulták őket vagy a kidolgozottságuk pocsék volt.

Aztán megtaláltam a Romwe.com-on a legszebb fecsegőposzátás nyakláncot! Nem mondom, hogy a legolcsóbb volt a maga 12 dollárjával, de az ebay-en sem 1-2 dollár ez a fajta replika. Mivel újonnan regisztráló voltam, így még -20% lejött a rendelésemből, így már egész kedvezőnek tűnt. Annyira, hogy színben hozzá passzoló hármas karkötőcsomag is bekerült a kosaramba. Közel 2 hét alatt érkezett meg, rendesen becsomagolva és még egy nyomtatványt is küldtek, amennyiben nem lennék elégedett a termékekkel. De jelentem én is, és a kishúgom is nagyon elégedettek voltunk a termékekkel. Egyedüli szívfájdalmam, hogy már nem lehet kapni náluk ezt a nyakláncot és nem tudják mikor kapnak újra, mert persze közben rájöttem, hogy én is szeretnék egyet...

Extrabiztos csomagolás.
Együtt a rendelés.
Engedéllyel fotóztam! :)
Nagyon szépen kidolgozottak a karkötők is.

Mondtam már hogy passzolnak egymáshoz? :)
Ez pedig az űrlap. Számomra újdonság volt, azért örökítettem meg :)


Egy szónak is száz a vége: ajánlani tudom a Romwe.com webáruházat, megbízható minőség jó áron. Egyedüli negatívumom, hogy gyakran cserélődik az árukészlet, így sajnos nincs sok esély egy régebben kinézett/megvett darabot (újra)rendelni. Épp ezért kell szemfülesnek lennem legközelebb ;) Hogy tetszenek az ajándékok?

14 megjegyzés:

 1. A fecsegőposzátás lánc nagyon bejön,mondjuk én olyan kitűzőre vadászom:))

  VálaszTörlés
 2. Ugyanez a poszátás lánc fent van ebayen is kül. eladóknál kül. árakon. Kitűzőként a filmben látottat még nem láttam egyik oldalon sem.

  VálaszTörlés
 3. Tévedtem kitűző is kapható, most rákerestem...

  VálaszTörlés
 4. Zitu: kitűző van az ebayen is,ahogy Névtelen is írta,9.69 dollár a legolcsóbb ára. nyaklánc meg 9.99 dollár alatt nincs ugyanilyen arany színben, úgyhogy szerintem nem volt drágább egyáltalán,mivel ott volt a -20% is :)

  VálaszTörlés
 5. Van fent 9,99-nél olcsóbban is, csak licitálós nem azonnal megvásárlós.:-)

  VálaszTörlés
 6. Névtelen: igaz-igaz,de jobb szeretem a buy it now lehetőségeket ;) mondjuk ha valaki meg pont azt szereti,akkor hasznos ez a hozzászólásod,köszi! :)

  VálaszTörlés
 7. Very pretty pieces. Love the necklace!

  VálaszTörlés
 8. Szerintem nem szeretet kérdése, csak néha több dollárt lehet spórolni a licitálással, úgyis csak annyit ad érte az ember amennyit neki megér és ha valaki többért licitál akkor neki többet ér de nem fáj a szívünk érte, mert nekünk nem. Ebayen sokszor láttam h. ugyanaz a termék féláron ment el licitálással, mint fix áron ugyanannál az eladónál. Elég sok mindent vettem mostanában ebayen, a többség még úton van, úgy látom a blogokon h. más is rákattant, remélem a postások nem kattannak rá a külföldi reg. nélküli küldeményekre, mert eléggé megszaporodtak szerintem.

  VálaszTörlés
 9. Imádom az Éhezők Sorozatát, bár eddig nem jutott eszembe ezt a jelképet magamon viselni, most a te fotóid alapján nagyon megkívántam :) gyönyörűek!

  VálaszTörlés
 10. Gyönyörű szép a nyaklánc :)

  VálaszTörlés
 11. Nagyon szép mind a kettő! :) Én is most várom az első rendelésem! :)

  VálaszTörlés
 12. és a házhoz szállítás tényleg ingyenes?

  VálaszTörlés