2012. június 11., hétfő

És te megtaláltad már a saját ékszerstílusodat?

Sziasztok!

Az elmúlt évek alatt én is begyűjtöttem jó néhány ékszert. Fülbevalók, nyakláncok, karkötők és gyűrűk kavalkádja sorakozik a polcokon és a dobozkákban. A tárolási rendszeremen még van mit csiszolni, épp ezért nem jött még el az ideje annak, hogy megmutassam a saját ékszerkollekciómat. A napokban azonban szebbnél szebb ékszereket láttam meg a Boticca.com facebook oldalán. Ezt az oldalt anno egy nyereményjáték kapcsán like-oltam és azóta fel-felnézek inspirációt gyűjteni az ékszer kategóriába. Nagyon különleges ez a website, mert egyedi tervezésű ékszerek találhatók meg rajta a világ minden tájáról.

Néha elgondolkozom azon, hogy mennyire számít az, hogy valakire egy adott stílus jegyei "legyenek" jellemző. Én éppúgy szeretem a lágy nőies ékszereket, ahogy a kirívó, vad darabokat. Jó dolog mixelni a stílusokat és épp ezért ihletadónak nagyon jónak találom ezen szépségek böngészését. Mivel sem az öltözködés, sem az ékszerek kapcsán nincs (még) egy letisztult, egységes stílusom, ezért ízelítőnek többfélét mutatnék be, ami a rám jellemző kettősséget mutatja meg. 

Ti már megtaláltátok a saját stílusotokat, amire azt mondjátok: "ez pont én vagyok"? Vagy nem csak egyfajta irányzatnál valljátok ezt?


5. Üldögélő pár fülbevaló -legkreatívabb!- (Yael & Tal
7. Gyűrű-karkötő (Eina Ahluwalia) -> katt IDE hogy megnézd, hogy hogyan funkcionál gyűrűként!
9. Hattyú karperec -legszebb!- (Eddera)


Ezek közül van olyan, amivel ti is tudtok azonosulni?  Ha igen, melyik tetszik legjobban? :)

15 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. ugye milyen jó?? sosem láttam még hasonlót,nagyon szuper :)

   Törlés
 2. Huu a 8-as nagyon tetszik, viszont fülbevalókban csak is bedugós fajtákat vagyok képes elviselnia logós fityfirityektől a hideg kiráz. Én épen most barátkozom az ebay világával, szóval onnan csemegézem... nem túl idő barát dolog vizsgaidőszakban. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ne is mondd,leggyakrabban én is bedugósakat hordok,de ennek ellenére mindig veszek lógósakat is,mert olyan gyönyörűek vannak...aztán csak nézegetem őket :$ :D

   Törlés
 3. Háááát ezek közül max a 6-ost tudnám elképzelni magamon, de a többi nagyon nem. Imádom az ékszereket, ami feltűnő, egyedi, és hát hogy is mondjam Tündés :) :D

  VálaszTörlés
 4. 3, 6, 10. nekem nincs kifejezetten stílusom, de amiket általában hordok azok a lógós fülbevalók, színes karkötők és hosszú, nagy nyakláncok és nagy színes gyűrűk :D hát most így elolvasna elég egységesnek tűnik, talán a hosszú, színes, nagy dolgokat kedvelem :)

  VálaszTörlés
 5. én imádom az ékszereket, ezen a téren teljesen megtaláltam a személyiségemet, több egyedi darabom is van; be kell valljam, ezek körül egyik se az én stílusom, de talán a 3-as közelít:)

  VálaszTörlés
 6. 10-11-12 meg hattyű karperecet elfogadnám! :)

  VálaszTörlés
 7. 2, 8, 10. Legtöbbször az öltözékem és a hangulatom dönti el, mit "aggatok" magamra. :) Szeretem az egyedi, különleges ékszereket (bizsukat). Ha választanom kell, akkor ezüst vagy fehér arany, és persze brillek, minden mennyiségben! :DD Két gyűrűt hordok állandóan: az egyik természetesen a jegygyűrűm, a másik pedig egy szintén a férjemtől kapott fehér és sárga arany gyűrű, picike brillel.

  VálaszTörlés
 8. Nekem innen az 1. fülbevaló, a neonos fonott karkötő és a hattyú nyaklánc tetszik. Nem gondoltam eddig, hogy ékszerben is meg kell találni a saját stílusunkat, bár igaz, ez is jellemző ránk, csak úgy , mint a ruháink. De a trenddel persze változik valamennyit az ízlésem is. Nemrég találtam rá a Polyvore-on Fiona Paxton ékszereire, azok nagyon tetszenek.

  VálaszTörlés
 9. 6,8,11 Abszolút az arany a kedvencem,ami vicces,mert pár éve még utáltam. :)

  VálaszTörlés