2012. június 16., szombat

Gerovital Plant Szem- és Ajakkörnyék Ápoló Szérum

Sziasztok!

Az egész úgy kezdődött, hogy nappali arckrémként a Gerovital Plant termékét használtam, még márciusban írtam is róla. Beszereztem mellé a szem- és ajakkörnyékápoló szérumot is, használgattam, de aztán elfelejtettem... Az elmúlt 1 hónapban azonban újra felfedeztem és majdnem minden nap aktívan használtam. Ugyanis kezdtem észrevenni, hogy noha nagyon jó ha sokat mosolyog ember - mert ugyebár boldog akkor -, de ez a sok mosolygás egy idő után huncut mosolyráncokat generál. Hiszem, hogy az időben elkezdett védelemmel megelőzhetőek a további ráncocskák (bár csoda nem létezik), ezért a megfelelő folyadékbevitel mellett egy már bevált termék kistestvérét használom.

Reggel és este már a napi rutin közé tartozik hogy a szemem alatti vékony bőrt és az ajkak környékét bekenem a Gerovital Plant szérumával. Az elején nehézkesen szoktam meg az illatát, mert annak ellenére hogy az arckrémnél kifejezettem szerettem, itt idegesített. Aztán mint mindenhez, ehhez is hozzászoktam. Mondjuk nagyban köszönhető szerintem annak a tulajdonságának, hogy véleményem szerint tényleg ér is valamit! A szemem környékén szerencsére még nincsenek ráncok, de megelőzés szempontjából oda is használom. A szám körüli részen viszont tényleg érezhető több mint 1 hónap után, hogy a napi kétszeri felvitel csökkentette a mosolyráncaimat és hidratáltabb lett a bőröm. Ez pedig a közérzetemre is pozitív hatással van, még szabadabban mosolyoghatok ;)

A pénztárcánk is jól jár ezzel a termékkel, 30 milit kapunk 2000 Ft körüli árért, ami néhány hónapig biztos elegendő. Amennyiben nem zavarnak az illatosított termékek, de 20 év fölött vagy és keresel egy szem és ajakkörnyékápoló szérumot, akkor szívből ajánlom ezt!

Papírdobozban van maga a termék.
Termékleírás
Nincs rajta magyar szöveg :(
Viszont praktikus csőrös az adagolófeje.
A szérum színe pedig ilyen.


Ti használtok valamilyen ajak- vagy épp szemkörnyékápoló terméket? Mi vált be nektek?

2 megjegyzés:

  1. Nekem most fogyott el az Avonos... nagyon tanácstalan vagyok , hogy milyet vegyek:S

    VálaszTörlés
  2. Jelenleg ezt http://sweetsationtherapy.hu/i_light_frissito_es_ranckisimito_szemkornyekapolo_15_ml
    tesztelem. Kaptam belőle mintát, kíváncsi vagyok, ér-e valamit az apró szarkalábaimra. Majd beszámolok.

    VálaszTörlés