2012. június 19., kedd

Kövessetek továbbra is a Facebook-on!

Sziasztok!

Annak ellenére hogy az utóbbi hetekben a csapból is a facebook újítása folyt, nem nagyon foglalkoztam vele. Úgy gondoltam, hogy leginkább a blogon élem ki a közlési vágyamat és a legtöbben ide vagytok feliratkozva, itt történnek a fő események. Azonban a minap szöget ütött a fejembe a gondolat, hogy biztos vannak olyanok, akik csak facebook-on követnek és számukra furcsa lehet, hogy nem mindig látják az ottani bejegyzéseimet. Ennek az oka az, hogy a facebook oldalak adminjainak (köztük nekem is) fizetni kéne azért, hogy minden kedves like-olóhoz eljusson a mondanivalóm. 

De van egy trükk, amit ha alkalmaztok, továbbra is ugyanúgy részesei leszek a mindennapjaitoknak. Hogyha a képen látható módon bepipáljátok a "Show in News Feed" rublikát (magyarul talán "Mutasd a hírfolyamban"), akkor minden ugyanúgy fog zajlani, mint régen. Amennyiben eddig is figyelemmel követtetek facebook-on és ezután is szeretnének, akkor katt a képre és nézzétek meg, hogy ott van-e a kis pipa. Köszönöm! :) 


4 megjegyzés:

 1. Én nem követtem ezt az Fb változást, most olvasok róla először. Pár szóban leírnád, mi is ez az egész?
  Továbbá, nálam csak a leiratkozást kínálja fel, ha a FB oldaladon rámegyek a Tetszikre. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Evelin!

   A cikk szerzője szépen leírja ezt az egész folyamatot,ennél jobban én sem tudnám leírni,remélem nem gond hogy linket adok :) http://facebooktippek.hu/2012/03/04/fizetos-facebook/

   Törlés