2012. július 24., kedd

Eredményhirdetés!

Sziasztok!

Először is engedjétek meg, hogy pár sorban megköszönjem mindannyiótoknak a játékra való jelentkezés mellett a bátorító, kedves szavakat! Nekem ezek nagyon sokat jelentenek és annak ellenére, hogy nem "kértem" hogy írjatok véleményt a blogról, jó páran megtettétek. Öröm volt olvasni az összesítés közben, hogy tetszik nektek, elégedettek vagytok vele, így ez engem is arra sarkall, hogy egyre jobb és jobb legyek. Remélem ezen az úton továbbra is velem tartotok és még egyszer....én köszönöm! :)

Hogy a címhez is hű maradjak, ma este a nyereményjáték sorsolása is megtörtént. 166 jelentkezőből és 437(!) esélyből volt olyan, aki duplán nevezett, de mivel nem vagyok szőrösszívű, ezért 0 helyett megkapta a normál esélyek számát mindenki ( gondolván hátha véletlen jelentkezett még egyszer...). A szokásos kis sorsolási gépezetem, a ClassTools.net pedig sajnos csak 1 embernek kedvezett ez alkalommal is, aki nem más mint...

ANNIE!

Gratulálok Annie, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az alanora@mailbox.hu e-mailcímen a továbbiakért!

Kedves Mindenki! Ne legyetek elkeseredve, mert nemsokára jövök egy meglepetéssel, ahol remélem másnak is tudok majd örömet okozni ;) Addig is köszönöm, hogy olvastok és hogy velem tartotok!

8 megjegyzés:

 1. Gratula!
  Először a kis képet látva azt hittem megint Craptrash nyert :-)

  VálaszTörlés
 2. Remélem tudod, hogy ez nagyon szar érzés :DDD
  Már-már beleér! a nevembe :D
  De azért gratula!! :]
  (PAncsi, már egy hónapja nem nyertem kaparós sorsjegyen sem, szóval valaki szedje le rólam, aki megátkozott :D )

  VálaszTörlés
 3. ÁÁÁÁhh, most írtam emailt, de azért itt is köszönöm hogy nyerhettem :D ÁÁÁÁH
  és köszönöm a gratulációkat ^^

  VálaszTörlés