2012. augusztus 13., hétfő

Garnier Pure Active ExfoBrusher - tényleg használ?

Sziasztok!

2 hónapja beszereztem a Garnier Pure Active ExfoBrushert egy Rossmannos akció keretében, de a véleményalkotást nem akartam elsietni. Közel 1.000 Ft-os árával és 150 milis méretével - ami jó ideig elég - a nem túl drága arctisztítók közé tartozik. Nem tudtam, hogy várhatok-e csodát tőle, mert sokan írtak jót, de jó néhányan negatív kritikát is róla. Nézzük meg, hogy nálam hogyan teljesített...

Az első pár hétben heti 2-3 alkalommal használtam, benedvesített arcra körkörös mozdulatokkal a mellékelt ábra alapján. Pórustisztítást és elhalt hámsejtek eltávolítását ígéri, ahogyan az azonnali tisztaság érzetét is. Ami ebből már az első alkalommal megvalósult, az a friss, tiszta arcbőr! Tényleg szépen dolgoznak a kis gumisörték, egyáltalán nem karcolják, hanem puhán masszírozzák az arcba a gélt. Ezáltal könnyen megtisztítják a sminklemosás utáni arcbőrt, amin még (sajnos) így is elég sok szennyeződés szokott maradni. Az ExfoBrusher használata után azonban már nem igénylek semmiféle tisztítási módszert, mert bőven elég.

Amelyik ígéretét nem tartotta meg, az a mitesszerek és faggyútermelés csökkentése. Nem vettem észre pozitív változást ilyen irányban, igaz, szerencsére fokozottabb sem lett a helyzet. Az első napok, hetek letelte után már nem maradt meg az a szuper élmény, hogy "juhú, extratiszta az arcom", hanem átment egy sima arctisztító radírba. Nem mondom hogy nem jó, mert tényleg friss és tiszta lesz az arcom, de semmilyen komolyabb változást nem vettem észre a 2 hónapos használat után. Az igen kiemelkedő termékek esetében pedig ennyi idő alatt már bőven ki szoktam tapasztalni, hogy megéri-e később is beruházni rá. Azt hiszem én inkább egy újabb arcradírnak adok majd esélyt, bár kétségkívül ez a kis masszírozófejes megoldás nagyon egyedi :)


Garnier Pure Active ExfoBrusher
Infók távolabbról...
...és közelebbről a matrica felfordítása után.
Könnyen levehető kupak védi a sörtéket.
A gél habos állagúvá változik előbukkanása után :)


Használtátok már a Garniernek ezt a termékét? Bejött?

11 megjegyzés:

 1. Öcsémnek sem tüntette el a mitesszereit...

  VálaszTörlés
 2. Ezt én is használtam már korábban, de nekem nem jött be. Igazából túl macerás volt ez a sörte dolog, és túl sok hasznát nem is láttam. Viszont a Garnier arcradírja nálam verhetetlen, legalább már a 4. tubust fogyasztom belőle. :)

  VálaszTörlés
 3. Congratulations for your blog.I'll follow you.
  X.O.X.O
  Jenn

  http://sweetdreamsjp.blogspot.com.es/

  VálaszTörlés
 4. Én is használom. Önmagában semmi különös hatást nem ért el nálam, viszont a Pure Active tonikkal és arckrémmel szépen eltünteti a mitesszereket és pattanásokat. Mondjuk érzékeny arcbőrre nem a legjobb választás, nekem egy kicsit az, ezért néha már túl sok a sörték miatt. Én ebből a termékcsaládból az arckrémet szeretem a legjobban. :)

  VálaszTörlés
 5. Én csak a masszírozó sörték miatt szeretem :), de amúgy..., nem sokat használ.

  VálaszTörlés
 6. Én évek óta a Garnier Pure arclemosót és tonikot használom, néha a krémet is, ha picit zsírosabb a bőröm. Nekem bevált. :)

  http://moonangelstories.blogspot.com

  VálaszTörlés
 7. ow great post sweety :)
  i followed you..hope you
  can followed me back!

  http://preciouslovestyle.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 8. Nekem csak a peel off, lehúzós maszkok válnak be, de biztosan van olyan, akinek ez a termék segít!

  VálaszTörlés
 9. Nekem nagyon rossz lett tőle az arcbőröm, a felső bőrréteg köped le, és nagyon most rosszabb mint volt.

  VálaszTörlés
 10. Sajnálom hogy neked nem vált be Bianka :(

  VálaszTörlés
 11. nekem bevált. két hete kezdtem el használni, mivel a hámréteg túlburjánzása a gondom, a 3X-en túl is aknés, mitesszeres a bőröm. a kozmetikus se tud sokat segíteni, volt, hogy még rondább volt utána.
  most ez jónak tűnik, mert kevesebb az akné, mivel leszedi azt a hámréteget, ami problémát okoz, hámlaszt.
  utána mivel szárít, be kell kenni alaposan hidratálóval. ezt inkább éjszakára, nappalra jók a pattanás elleni krémek, sminkalap stb.

  VálaszTörlés