2012. augusztus 7., kedd

Így öltözz a munkahelyedre!

Sziasztok!

Amióta én is részese vagyok a munka világának, inkább az elegánsabb szettek fognak meg. Úgyis mondhatnám, hogy az irodakompatibilis öltözékekre lett kihegyezve a látásom :D Az unalmas fehér blúz/sötét alsó kombinációt szeretem egy kicsit felfrissíteni és az egyéniségemet is belevinni. Amikor rátaláltam a JolieMoi oldalra, szintúgy ez a cél lebegett a szemem előtt. Inspiráció gyanánt hoztam néhány képet azokról a ruhadarabokról, amik igazán megfogtak. Elölről decens szoknyák, hátul masnival és fodrokkal megbolondítva - ki tudna ellenállni nekik? :) A csipkés blúzok most reneszánszukat élik, így a fehér és a pasztell árnyalatok ugyanúgy megállják a helyüket a munkahelyen is. Ahol nem kell a világos színekre szorítkozni, oda az utolsó két felsőt is jó szívvel felvenném. A kék-fehér együttese, derékon a masnival egy fehér ceruzanadrággal viselve pompásan mutat. A türkiz muszlinblúz pedig lehet hogy a legtöbb helyre már túl sok a színe és a csillámos gallérja miatt, de annyira beleszerettem, hogy muszáj volt beleraknom ebbe a listába. Mert tuti hogy vannak lazább dress code-ok is... ;) 


Nektek melyik darab nyerte el a tetszéseteket? :)


10 megjegyzés:

 1. Mindegyik nagyon tetszik, de a pöttyös szoknya, és a türkiz blúz a kedvenc! :)

  VálaszTörlés
 2. Imádom a türkiz blúzt! Szerintem egy egyszerű szoknyával vagy nadrággal teljesen irodakompatibilis:)

  VálaszTörlés
 3. Rózsaszín csipkés blúz! :)
  Egyébként mennyire kell classic stílusban gondolkodnod? Csak mert szerintem most, nyáron egy élénk színű/színes/mintás felső és egy visszafogott, egyszerű szoknya vagy nadrág is tök elegáns tud lenni szerintem! Pl. egy erős türkiz feketével vagy bézzsel. Vagy egy limezöld vagy hasonló... Szóval én nem csak "világos blúz, sötét alj"-ban gondolkodnék! Ahogy nem is teszem! :D

  VálaszTörlés
 4. A pöttyös szoknya a szívem csücske lett, nagyon édes! :)

  VálaszTörlés
 5. sajnos teljesen classic, de igyekszem a lehető legtöbbet kihozni belőle :)

  VálaszTörlés
 6. A türkiz blúz csodaszép! Szerencsére nálunk a cégnél nincs szigorú kódex az öltözködéssel kapcsolatban.

  VálaszTörlés
 7. jajj még meg is mondod,hogy mit fegyel fel a nép..arra nem gondolsz hogy nem mindenkinek olyan a munkaje mint a tiéd ? -.- menj a foldekre szoknyaban..jo kiss tipp dijazom (Y) -.-!

  VálaszTörlés
 8. Szia Kata!

  Képzeld, gimi alatt nem egyszer szedtem kint a "földeken" a barack-,meggyfákon a gyümölcsöt 40 fokban és póló+rövidnadrágot viseltem. De mivel továbbtanultam és kötelező szakmai gyakorlatom van, így a helynek megfelelően öltözöm oda is.

  Hiszen tudod, megvan mindennek a helye :) Remélem találsz azért olyan bejegyzést is, amit tudsz hasznosítani :)

  VálaszTörlés
 9. Ez az utolsó blúz a kedvencem, de tetszenek a szoknyák is.
  Ebbe a Katába meg mi ütött???

  VálaszTörlés
 10. Kata: Nem hiszem, hogy Nóri megmondja, hogy pontosan miket vegyen fel az ember lánya munkába, véleményem szerint csak tippeket ad. ;)

  BTW az utolsó blúzt imádom! ^.^

  VálaszTörlés