2012. augusztus 28., kedd

Sephora pelyhes lakk bevetésen

Sziasztok!

Elsőnek akkor a Sephora saját márkás lakkjai közül mutatnám be az egyiket. Tudtam ránézésre, hogy szintúgy pelyhes, akár csak a már meglevő Essence darabom, de valahogy még szivárványszínűbbnek tűnt - már ha lehetséges ilyen :) Egy kékes-lilás fényjátszós társa is velem jött, de egyelőre még nem próbáltam ki, csak a 'normál' pelyheset. Mivel eddig csak sötét körömlakk felé kentem, ezért most gondoltam egy merészet és egy világos leárazott Essence-t használtam alá (facebook-on mutattam is, ez az Iced Latte, siessetek megvenni, amíg lehet, mert nekem nagyon bejött).

Annak ellenére hogy egy csomó helyen azt olvastam hogy nem is annyira mutatós kombó, nekem nagyon megtetszett. Irodakompatibilis színek, mégis valami extra. Bár azt kell hogy mondjam, hogy ez az 5 ml lakk 10 zlotyért, tehát több 700 Ft-ért nem éri meg annyira...de mint emlék, megállja a helyét :D 10-15 perc alatt megszárad és az állaga kicsit zselés. Nem is tudom hogy miért nem a kékeset kentem fel előbb, ő nagyobb kuriózum, de ami késik, az nem múlik. Legközelebb a Maybelline BB krém tesztjével jövök, stay tuned! ;)

Sephora körömlakkok


 Csak úgy sziporkázik a napfényben :)  

Kis visszafogott 

14 megjegyzés:

 1. Legutobbi Sephoras latogatasomkor Kolozsvaron 5 percig nezegettem ezeket a lakkokat, vegul csak nem hoztam el egyiket sem! Meg igy sem tudom eldonteni, banom-e, kell-e ez nekem :D Mondjuk feketen biztos dogos, majd csinalnal a kedvemert egy olyat? (marmint a kekes lilassal)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép! Én is épp ma kaptam meg életem első pelyheskéjét. Nálunk nem lehet pelyhes lakkot kapni, így ma nagyon megörültem mikor a csomagocskából, amit kaptam egy Essence lakkocska bújt elő. :D

  VálaszTörlés
 3. Nekem is tetszik, bár sötéten jobban el tudnám képzelni :) Nekem is megvan az Iced Latte, imádom, szerencsére az új kollekcióban is benne lesz :)

  VálaszTörlés
 4. olyan nagyon szép, hogy olvadok :$

  VálaszTörlés
 5. Jaj, de szuper! Gyönyörű a színe! Kíváncsi vagyok a többire is nagyon! :D

  Ági
  http://addict-schmiza.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép,munkába tökéletes!:)

  VálaszTörlés
 7. Nem is tudtam, hogy pelyhesnek hívják :-) Jól néz ki!

  VálaszTörlés
 8. dejó,nem is gondoltam hogy ilyen jó fogadtatása lesz a kicsikének! :)))

  Christine: persze hogy lesz fekete alapon kék pelyhes ;)

  VálaszTörlés