2012. augusztus 5., vasárnap

Tökéletes rúzs az ADEN Cosmeticstől

Sziasztok!

Mostanában nem mutattam be új terméket a júniusban kapott ADEN csomagból, pedig az egyik leg-leg-legkedvencebb rúzsomat azóta tudhatom magaménak. Ezt a hidratáló ajakrúzst bónuszban kaptam, nem én választottam, de szinte beleláttak a fejembe. Nagyon izgalmas málnás-rózsaszínes-vöröses színt rejt magában   tok és nevéhez hűen (No.  2 Crimson) talán tényleg bíborvörösként tudnám legjobban jellemezni. 3,5 grammot tartalmaz, egy átlag rúzsmennyiségnek mondanám, ami erőteljes színéből adódóan jó ideig társunk lesz. 

Nem titok, hogy két dolgot szeretek benne legjobban: a tartósságát és azt, hogy egyáltalán nem szárítja a számat. Ebédelni, inni nyugodtan lehet vele, 3-4 óráig simán bírja és szépen fokozatosan halványul. Annyira bejött ez a rúzs, hogy azt hiszem színt nem ártana még beszereznem...főleg amíg szuper 469 Ft-os áron juthatok hozzá az amúgy sem túl drága 670 Ft helyett. A narancsok és a rózsaszínek izgatják most nagyon a fantáziámat, csak győzzek válogatni :) Ha a közeletekben nincs ADEN terméket árusító bolt, a shopline.hu-t ajánlanám, mert -30% van minden ADEN termékre!


Próbáltátok már a hidratáló rúzsaikat? Ha igen, nektek is beváltak?

ADEN Cosmetics Hidratáló ajakrúzs No. 22 Crimson
Swatch
És élesben. Ütős, nemde? :)

19 megjegyzés:

 1. WOW, Nagyon szép ez a szín!:)

  VálaszTörlés
 2. Tényleg nem semmi a színe :D

  VálaszTörlés
 3. woooow!!! Ilyen nekem is kell!! Egyébként hol tudnék Aden termékeket venni? Itt ahol lakom még nem találtam... :/

  VálaszTörlés
 4. Örülök hogy nem csak engem varázsolt el *-*

  VálaszTörlés
 5. Még nem próbáltam, de ez gyönyörű! :)

  VálaszTörlés
 6. Áruházakban, plázákban külön kis standon láttam őket más sminktermékekkel együtt. Plusz ahol szerintem 100% hogy van, a fodrászkellékes :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon jónak tűnik, sajnos még nem próbáltam.

  VálaszTörlés
 8. Nem az én színem, de nagyon tetszik. :)

  VálaszTörlés
 9. wow beautiful red :):) i'm following you, visit my blog if you want :)
  Anordinarylifestylebook.blogspot.com

  VálaszTörlés
 10. Áááááá, ez de szééééép! Már van egy kis listám Adenekből, ami kell (fekete szemcerka, folyékony rúzsok, de most ez is felkerült a listára :D)

  VálaszTörlés
 11. Wow, szép a színe nagyon! :)

  VálaszTörlés
 12. tényleg gyönyörű :) Most vettem én is hasonlót a catricetől, de utánanézek ennek is, amúgy pöstieknek a blahán lévő diszkontban van ADEN :)

  VálaszTörlés