2012. szeptember 17., hétfő

A nagy menyasszonyi ruhás poszt

Sziasztok!

Bogca esküvői inspirációs bejegyzései annyira megmozgatták a fantáziámat az elmúlt hónapokban, hogy kedvet kaptam egy kis ruha nézelődéshez. Aki ismer, az persze tudja hogy amióta az eszemet tudom, imádom a menyasszonyi ruhákat és minden egyes kirakat előtt megállok nézelődni :) A szalonokban sok szépséggel találkozhatunk, de ha fellépünk az internetre...akkor aztán tengernyi a kínálat! Létezik egy oldal, a Clothing Loves.com, ami amellett hogy férfi és női ruhák eladásával foglalkozik, külön esküvői részleget is fenntart. 

Nemrég futottam bele ebbe a webshopba, amikor szépséges ruhák után kutattam a Google keresőjében. Van egy külön címke ("Real brides"), ahol megtekinthetjük ezeket a menyasszonyi ruhákat élesben, nekem ez külön tetszik. Menyasszonyi ruhát nem hinném hogy bárki is szívesen venne zsákbamacskaként a neten, de így, hogy vannak vélemények és fotók is, a kedvező árú ruhák mellett szerintem egyre többen teszik le a voksukat. 100-200 dollárért azt hiszem igazán nem kerülnek sokba az alábbi ruhák és így legalább nem csak kölcsönözve vannak. Ki tudja, ha egyszer odajutok, még az is lehet, hogy én is fogok netről rendelni ;)

Számomra tisztára Grace Kelly inspirálta darab  


A fentiek közül van olyan, amit el tudnátok képzelni a nagy napon? :)

19 megjegyzés:

 1. Organza, egyértelműen! Csodás darab!

  VálaszTörlés
 2. óóó a 2. de gyönyörű, magamnak egy ilyesmi ruhát képzelek el, bár lehet, hogy díszesebb felsőrészt választanék hozzá. egyébként mindegyik gyönyörűszép! én alig várom már, hogy menyasszony legyek, hogy egy ilyen szépségben vonulhassak *-*

  VálaszTörlés
 3. a 2. 4. és az 5. meseszéép ^.^

  VálaszTörlés
 4. Az egyszerű kis masnis és az utolsó 2 tetszik a legjobban! :)

  VálaszTörlés
 5. AZ utolsó 2 tetszik a legjobban *.*
  Ajhh, csak kérjék már meg a kezeeem :D

  VálaszTörlés
 6. Egy bajom van nekem ezekkel a hosszú ruhákkal hogy a testalkatom miatt egyiket sem tudom magamon elképzelni... (Pedig olyan gyönyörűek...) :D A kemény 160 centimmel nem tudom hogy lehet hosszú ruhát felvenni, szóval ha eljön a nagy nap én szerintem formabontó leszek és valami rövidben fogok gondolkodni... :D

  VálaszTörlés
 7. Az egyszerű kis masnis nagyon tetszik :) ilyesmit el tudnék képzelni magamon :D mindenféleképpen pánt nélkülit szeretnék majd egyszer :$

  VálaszTörlés
 8. Az Egyszerű kis masnis és a Kövek és tüll nagyon tetszik :-)

  VálaszTörlés
 9. A virágokkal díszített és az egyszerű masnisakat nagyon el tudnám képzelni...bár az én álom esküvőmön csak a vőlegényem/szüleink/a két tanú és persze én lennék jelen :) Soha nem vágytam nagy esküvőre...talán azért nem, mert párom részéről, na meg az enyémről is van jó sok rokon, és milyen már, ha nem hívunk meg mindenkit...:S pff, kissé kényszerűnek érzem.

  VálaszTörlés
 10. Thimmyke, a magasságod miatt nem kell félni ezektől a ruháktól, én 153 cm vagyok, és a szalagavatómon volt már rajtam ilyen ruha, és teljesen jó volt. Én is meglepődtem, hogy milyen jól áll rajtam, még magasabbnak is tüntem, mondjuk magassarkú is volt rajtam persze :) Amúgy én az utolsó kettő közül választanék, de mind nagyon szép!!!

  VálaszTörlés
 11. Ezek gyönyörűek *.* Ennyi pénzért pedig komolyan mondom, ajándék :)

  VálaszTörlés
 12. Az első, az 5. és az utolsó tetszik legjobban. :) Én az ilyen kis egyszerűeket szeretem.

  Egyébként ennyi pénzért én elgondolkozom hogy milyen minőséget kapna az ember...

  A blogomon van egy menyasszonyos sorozat, amiben menyasszonyi szettek vannak, csokorral meg tortával. :)

  Ha gondolod nézd meg. http://moonangelstories.blogspot.hu/search/label/Menyasszony


  VálaszTörlés
 13. A virágos, a kis masnis és az utolsó kettő nagyon tetszik. Kedvem támad férjhez menni csak, hogy felvehessek egy ilyen ruhacsodát! :)

  VálaszTörlés
 14. A köves-tüllös hasonlít leginkább az álomruhámra :) (Ami egyébként itt látható: http://divatesatobbi.blogspot.hu/2012/04/mint-egy-hercegno.html :D)

  VálaszTörlés
 15. Napestig tudnám nézegetni a gyönyörű ruhákat, régen még a gépemen is volt egy mappa külön az esküvői ruháknak! :) Az a baj, hogy nagyon sok tetszik, legszívesebben választanék rögtön vagy nyolcat, de hát remélem, hogy csak egyszer megyek férjhez :D

  Ha odakerülök, valószínűleg az alapján fogok választani a sok kedvenc közül, hogy nekem melyik fazon áll a legjobban - a nagy szoknyás, habos-babos, esetleg az egyszerű, görög pántos... de ez még odébb van :)

  VálaszTörlés
 16. A második tetszik a legjobban, de még így is messzebb van attól, ami nekem tetszik, de szépek. Minden mennyasszonyi ruha szép. :)

  VálaszTörlés
 17. A 3 szoknyás a kedvencem - annak ellenére, hogy egyáltalán nem hoznak lázba a menyasszonyi ruhák :-)

  VálaszTörlés
 18. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy most lesz szalagavatóm, így örömmel próbálgattam a menyasszonyi és keringő ruhacsodákat. Annyira jó érzés :) És a képeken lévők is gyönyörűek!

  VálaszTörlés