2012. szeptember 6., csütörtök

Rendelnél fehér blúzt az internetről?

Sziasztok!

Az utóbbi időben egyre jobban rákaptam a fehér blúzokra, azon belül is a különlegesebbekre. Ha már muszáj nap mint nap fehéret öltenem, akkor miért ne tenném azt egyedibb módon? :) Az Oasap.com kínálatából válogattam, jó pár szemet gyönyörködtető darabot találtam. 

Azt, hogy mikor fogok tudni bemutatni egyet közülük, sajnos nem tudom. Ugyanis az előző rendelésem, ami lassan 2 hónapja lett feladva, egyszerűen nem akar megérkezni. E-maileztem már a kontakttal, és még a pénzt is visszautalták (mert ráfizetéssel választottam terméket), de ők sem tudnak semmit sem mondani a rendelt táskával kapcsolatban. Addig is reméljük a legjobbakat és nézzük meg a blúzokat! :)Mindegyik egy kicsivel másabb stílust mutat be, ti melyiket választanátok? 

9 megjegyzés:

 1. Fodros-csipkés :) nagyon-nagyon gyönyörű ^^

  VálaszTörlés
 2. nekem a nyakkendős a favorit..én is most kaptam tőlük a csomagom /http://fashionparade-fanny.blogspot.hu/2012/09/smoky-eye-oasap-2.html/ de nem éppen olyan mint a képen :S

  VálaszTörlés
 3. Ha nem vagy ilyesmire finnyás a turikban nagyon jó fehér blúzokat szoktam látni a kirakatban. :)

  VálaszTörlés
 4. én biztos nem rendelnék, csak, h a kérdésedre is válaszoljak. :)
  amúgy a 90-es évek elején nagyon kedvelt és sokak által választott lehetőség volt a quelle katalógusból való ruhavásárlás (talán a plázák híján?!) nekem is elég sok ruhám volt onnan és anyukámnak is számtalan blúzzal próbálkoztunk, nem is voltak kifejezetten olcsóak, ellenben többségében olyan béna, szintetikus, mű anyagból varródtak, a pólóim, pulcsijaim még elmentek, de én pl. biztos szanaszét izzadtam volna anya blúzainak többségében. biztos ez ragadt meg bennem, ezért nem akaródzok ilyen ruhás oldalakról rendelni. az is tény, h én simán nem veszek meg azért valami nekem tetsző darabot, mert nem kellemes anyagból van (ergo sosem vagy max. 1x venném fel és csak állna a szekrényben). huszas évem elején simán megvettem, de jó pár éve már sikerült leküzdenem ezt a rossz tulajdonságom.

  amúgy a fodros-csipkés nagyon cuki és romantikus példány, az kifejezetten tetszik. meg a fekete galléros-puffos ujjú is kedves. :)

  VálaszTörlés
 5. Nekem szinte mindegyik tetszik, de ha csak egyet lehetne választanom, akkor az az első lenne. Számomra az a legkülönlegesebb, és olyat nem nagyon láttam még sehol. :)

  VálaszTörlés
 6. a fodros csipkés nagyon különleges *-* az tetszik a legjobban :)

  VálaszTörlés
 7. köszi a véleményeket és a tippeket! :)

  VálaszTörlés
 8. Wonderful blog dear :)

  Join Estée Lauder Giveaway :)
  http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/09/giveaway-iii.html

  VálaszTörlés