2012. október 4., csütörtök

Bourjois 3D Effect - 4 Rose emblématic - szájfény teszt

Sziasztok!

Ahogy azt facebook-on is jeleztem, szombaton egy szülinapi ebédre voltam hivatalos. Úgy gondoltam ez egy tökéletes alkalom lesz arra, hogy a legújabb szájfényemet, amit a Szépségtrend.hu webáruháztól kaptam, végre leteszteljem. Sikeresen jelenthetem: meg is történt :)

Kezdjük először a tényekkel: a termék 7,5 ml-t rejt magában, ami egy átlag mennyiségnek felel meg. Az ára eredetileg 2.190 Ft, de most akciósan 1.490 Ft-ért kapható. Nem a legolcsóbbak közé sorolható, viszont nézzük meg közelebbről, hogy mit is kapunk ennyi pénzért. Ahogy a nevéből is láthatjuk - 3D Effect - a háromdimenzós hatásra épít. Különleges állagát a gél, a hab és a mikrokristályos viasz kombinációjának köszönheti, ami számomra mondani nem mond sokat...viszont tapintása és látványa már önmagáért beszél. Kicsit sűrűbb, ragacsosabb, épp ez a titka a tartósságának is. Rengeteg kis mikrocsillám van ebben halványrózsaszínes színben, amik ivás után a helyükön maradnak.

Azonban az ember lánya nem csak inni, hanem enni is szokott. A legmeglepőbb akkor történt, miután a csirkepöri bekebelezését követően a kis tükrömben ellenőriztem a szájfényt. Ugyanis alig kopott! A csillámok eltünedeztek, de a szájfény színe nagyon szépen látszódott. A desszertnél már határozottabban kezdett el kopni, de egyenletes, nem feltűnő módon. Úgyhogy határozottan kezdem megérteni, hogy miért rajonganak oly sokan a Bourjois termékekért. Régebben mindig oda voltam Elíz barátnőm 3D-s szájfényéért (ami azt hiszem egy világosabb árnyalat) és ő is csak jókat tudott mesélni a tartósságáról, az állagáról. Örülök hogy most már én is alá tudom támasztani mindezt. Megy egy nagy piros pont a Bourjois-nak! :)


4 Rose emblématic árnyalat
A formatervezett applikátor nagyban megkönnyíti a precíz felvitelt.
És szerencsére elég szájfényt is vesz fel, így 2-3 húzással már kész is vagyunk.
Íme a ragyogó végeredmény! :)


Nektek van Bourjois terméketek? Szeretitek?

11 megjegyzés:

 1. Nagyon szép. Azt hiszem felkerült ez a szájfény a kívánságlistámra :)

  VálaszTörlés
 2. Egész kellemes színe van, bár én inkább rúzsos és ajakápolós vagyok, a szájfényekben idegesít hogy ragadnak.

  VálaszTörlés
 3. Nekem egy 123 perfect alapozom van tőlük. Imádom, mert nagyon erős a fedése, nálam kiváltotta a korrektort, alapozónak pedig így csak színezett hidratálót használok. A kisebb szemalatti karikáimmal is jól megbirkózik.

  VálaszTörlés
 4. :) Imádom/tam a kis szájfényemet, egy álom! :)

  VálaszTörlés
 5. Jajj, de gyönyörű szín! Nekem egy szemhéjpúderem van, írtam is róla. :)

  VálaszTörlés
 6. Nekem másik árnyalat van meg :$ !

  VálaszTörlés
 7. Nekem csak volt, de ha jól emlékszem akkor pont ez az árnyalat! :D

  VálaszTörlés