2012. október 13., szombat

Szemüveges lettem!

Vagy mégsem?

A beugratós cím után kicsit helyesbítenék: szemüveggel rendelkező leányzó lettem én is. Történt ugyanis, hogy a Firmoo.com szemüveg és napszemüveg webáruház megkeresett egy blogger programos lehetőséggel. Ennek keretében választhattam egy terméket, amit most be is mutatnék nektek. Gondolkoztam nagyon, hogy egy praktikus napszemüveget válasszak, vagy egy sima lencsés (tehát nem dioptriás) szemüveget és végül ez utóbbi győzött. Úgyis mindig kíváncsi voltam, hogy hogyan néznék ki szemüveggel, hát most meg lett rá a lehetőségem. Szó mi szó, elég más érzés. Egy újabb Nóri :)

A szemüveg kiválasztásánál nagy segítség volt egy klassz kis program az oldal jobb sávjában, így egy jól eltalált képpel (szemből fotózott) máris láthatjuk miként állna rajtunk az adott szemüveg. Hatalmas csomagban, 3 rétegben érkezett meg a termék, tehát ennél szuperebbül szerintem be se lehetett volna csomagolni. Másfél hét alatt megérkezett és egy szép, erős tok is jár hozzá, akárcsak a tisztítókendők. Most egy olyan lehetőség van a Firmoo-nál, hogy csak a szállítási költséget kell fizetni, amúgy ingyenes a szemüveg. Egy próbát megér szétnézni, az én darabom 20.95 dollárba került volna, de a szállítás csak 18.75 dollár, így a szállítás kifizetésével tuti jobban járunk! :)

 Giga csomagolás
 Mélykék Firmoo tok
 Bubis fólia és törlőkendő is járt mellé 
 Szemből
 Oldalról
 Csíííz, itt a szemüveges vörös-szem effektes Nóri :D
 Kukucs :)

20 megjegyzés:

 1. Nagyon jó ez a program, engem is felkerestek, én napszemüveget választottam. :)

  VálaszTörlés
 2. Rose: emlékszem arra a bejegyzésedre,nagyon dívás volt a napszemcsi :)

  Klau & Vikii: köszi! :)

  VálaszTörlés
 3. cuki! :) bár a jókislányos jelleged mellé most már a szexi titkárnőt is kategorizálnám! ;)

  VálaszTörlés
 4. Evvel a frufruval nagyon titkárnős...vadítóan jó szerintem. :)

  VálaszTörlés
 5. dyna & Flory: előbújt a másik oldalam... :D köszönöm :))

  VálaszTörlés
 6. És örülök, hogy nem Hypster szemüveget rendeltél, kezdek falra mászni attól, hogy minden második emberen olyan van :D

  VálaszTörlés
 7. Emese: köszi :) jó hogy nem rendeltem olyat,nem szeretem annyira a mainstream vonalat követni :D

  VálaszTörlés
 8. Jól áll, bár nem tudok dűlőre jutni a felett, hogy milyen divat lett lencsés szemüveget hordani, legyen az hypster vagy ilyen sima...

  VálaszTörlés
 9. Nagyon jól áll :) Nekem sajnos dioptriás van, messzire nem látok túl jól :(

  VálaszTörlés
 10. Csatlakozom szerintem is jól áll!:D

  VálaszTörlés
 11. Verus: én mindig is kíváncsi voltam hogyan mutatnék szemüveggel, így gondoltam most élek a lehetőséggel :) én pl. személy szerint nem ismerek egy embert sem, aki divatból hordana szemüveget, de lehet csak rossz körökben mozgok :D :) inkább a szemüveges ismerőseim térnek át a kontaktlencsékre.

  Andi: sajnos így van,a szemüveg ha kötelező,akkor nem móka :(

  Zitu: köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 12. De jó, jól áll! :) Áh de sajnálom, hogy én nem vettem részt rögtön benne, mert nekem is írtak még aug.-ban, de csak most írtam és már nem lehet sajnos :\

  VálaszTörlés
 13. Nagyon jól áll! :-)
  De engem soha-soha-soha-soha nem tudnának még egyszer rávenni arra, hogy felvegyek egy szemüveget, életem legjobb döntése volt a szemműtét. Napszemcsit viszont kell hordanom.

  VálaszTörlés
 14. Valahogy én sem tudtam soha dűlőre jutni afelett, hogy valaki, aki nem szorul rá, miért hord divatból szemüveget (lehet, hogy csak az irigység szól belőlem, amiért a látóknak "hóbortból" lehet szemüvegük, de fordítva, nekünk szemüvegeseknek sajnos ez nem ugyanígy működik; nem tudunk leakasztani a polcról egy kis "jól látást" ^^), de neked nagyon jól áll ez a darab :)

  VálaszTörlés