2012. október 26., péntek

YF jázminos körömápoló olaj a Born Pretty Store-tól

Sziasztok!

A Born Pretty Store-ral való kollaboráció eredményeképp nemrég kaptam egy kis csomagot. 3 darab körömápoló olaj és egy pár fülbevaló bújt meg benne. A fülbevaló egy kis zacskóba volt csomagolva, plusz egy tégelybe berakva - ami amúgy szuperül újrahasznosítható -, így tökéletes állapotban ért célba. A körömápoló olajok pedig bubis fóliával voltak betekerve, így egyik dobozkának sem esett baja. A fülbevaló nagyon szép, de semmi extrát nem tudok róla írni, majd outfit posztban kitérek rá, mint részletre :)

Viszont a körömápoló olajról már annál többet tudok! Bő 3 hete használom a jázminos változatot és az addig száraz körömágybőrömmel csodát tett. Anno facebook-on meg is kérdeztelek titeket, hogy mit ajánlanátok erre, kaptam sok szuper tippet, amit ezúton is köszönök :) Pont ekkor jött az e-mail a Born Pretty Store-tól hogy választhatok néhány terméket tesztelni és értelemszerűnek tűnt a körömápoló olaj választása. Nagyon sokféle illat közül választhatunk mindössze 1.79 dollárért, én a jázminos, a barackos és az epres mellé tettem le a voksomat. Tekerős ceruza formájában találjuk meg az olajat, mint manapság oly sok mindent - gondoljunk csak a szájfényekre, korrektorokra. Ez a felvitelt is megkönnyíti, egy tekeréssel már az ecset végén fénylik az olaj és csak arra vár hogy bekenjük vele a körmünket :)

A leírás szerint heti 3-4x ajánlott bekenni, majd belemasszírozni a körmünkbe, én bevallom az első héten minden nap használtam. A lefekvés előtti rituálém része lett, a jázminillat pedig betölti a szobát olyankor. Én szerencsére szeretem, de ha valaki érzékenyebb az erős illatokra, akkor annak valami semlegesebbet ajánlanék. 8 milit tartalmaz, ami őszintén szólva nem tudom mennyi időre elég, nekem az eddigi majd mindennapi használat mellett még szemmel láthatóan nem fogyott. A 12 centis kiszerelésnek köszönhetően a táskánkban is könnyedén elfér és kritikusan kiszáradt körömágybőrnél napközben is alkalmazható. Érezhetően puhább lett a körmöm melletti terület és hogy a benne levő vitaminoknak köszönhetően, vagy épp másnak, de a körmeim is erősebbek. Klassz termék, az egyik majd gazdára is talál köztetek hamarosan.. ;)

Csoportkép

In action

Ha megtetszett és beruháznátok egyre, használjátok az "AA7J61" kódot a -7% kedvezményért.
A szállítás még mindig ingyenes :)

1 megjegyzés:

  1. Pont ma gondolkoztam, hogy mitől lehetne normálisabb a körömágyam meg a körmöm melletti bőr :D ígéretesnek hangzik!

    VálaszTörlés