2012. november 27., kedd

CUICU Flashing Diamond szemfesték teszt

Sziasztok!

Mostanában teljesen bele vagyok szerelmesedve a lila szemhéjpúderekbe, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy egy ilyen árnyalatú darabot választok ki tesztelésre a KKCenterHk webáruház kínálatából. Egy számomra ismeretlen és kissé vicces nevű márkát, a CUICU-t szemeltem ki. A lilának többféle árnyalatával is találkozhatunk, az alábbiakban egy sötétebb, szilvára emlékeztetőt mutatok be.

A termék hivatalos fantázianeve Peachblow, ami elvileg a barackfák virágzásának a színét (lilás rózsaszín) jelöli - jelen esetben ez nem helytálló szerintem, de jól hangzik :P Számomra a legnagyobb meglepetést az jelentette, hogy egy fekete kartondobozkában érkezett. A buborékos fólia mellett így már teljeskörű védelmet élvez a mono szemfesték és valljuk be, egészen professzionálisnak hat. A papírdobozon a név mellett súly és egyéb infók vannak feltüntetve, amikről sajnos többet nem tudtam meg, ugyanis az ázsiai írásjelekkel még mindig nem boldogulok el.

A dobozból kivéve egy masszív kerek formájú tokot kapunk, nem a legkönnyebb kinyitni, de épp emiatt bátran beledobom a táskába is, tuti nem nyílik ki. Ennek a hátoldalán fel van tüntetve a lejárati dátum is : 2015. 12. 06. Akárcsak a külső dobozon, itt is olvashatjuk, hogy 4.2 grammnyi szemhéjpúdert tartalmaz. Nagyon finom, selymes érzete van és hiperpigmentált, a swatchon egy ecsethúzás eredményét láthatjátok. Konkrét sminkben még nem volt lehetőségem alkalmazni, de a napokban élesben is bemutatom. Az egyetlen negatív tulajdonsága, hogy vízzel pillanatok alatt le lehet mosni, úgyhogy amennyire szép a színe, sajnos annyira gyorsan el is tűnhet. 

24 Peachblow árnyalat

A doboz és ami benne rejlik.
Lágy, nem porzó textúrával rendelkezik.
Swatch


Ha egy hasonló lilára vágynátok, akkor rendelésnél írjátok be a "ALANORA" kódot, így -10% kedvezményben részesültök! :)

7 megjegyzés:

 1. nem hangzik jól ez a gyors lemoshatóság, de gondolom egy jóféle szemhéjalapra téve csak nem tűnik el.
  bevallom, nekem picit gagyinak tűnik (lehet, h a vicces márkanév miatt is:)) mind csomagolásban, mint belsejében, bár fogalmam sincs, milyen árkategória. de annak örülök, h kaptál valamit, Nóri! ;)

  VálaszTörlés
 2. a színe az tényleg mindent visz :)

  GirlieBlogger: thanks :)

  dyna: na ma kipróbáltam, alappal tartósabb, de nem ez lesz a partisminkem alapja :)) árkategória: 4.38 dolcsi (-10% :P :D)

  VálaszTörlés
 3. Olyan vicces a bőr felszíne :D No most, hogy megragadtam a lényeget: Peachblow? :D Na jó, csak komolyan: nagyon szép a színe, de azért kár, hogy nem túl tartós :)

  VálaszTörlés