2012. november 25., vasárnap

Egy kis vásárlás

Sziasztok!

Mint észrevehettétek, az utóbbi időben nem nagyon volt zsákmányos poszt, ugyanis annyira semmi sem ragadott meg. Viszont egy csinosabbnak mondható bokacsizmára már régóta vadásztam, úgyhogy nagyon örültem, hogy végre belefutottam egy nekem való darabba. Nem örökélet + 1 naposat kerestem, hanem olyat, amit hébe-hóba veszek csak fel, így nem is igazán akartam sokat költeni rá. Amikor a szegedi Nagyáruházas kínaiban megláttam utolsó darabként ezt az enyhén platformos magassarkú bokacsizmát, csak remélni mertem, hogy az én méretem lesz. És csodák csodájára pont 38-as volt, semmi extra díszítés nem rontja el és a talpa enyhén recés, úgyhogy jegesebb utakon is szuperbiztonságos lesz vele a közlekedés. A legjobb részét majdnem lehagytam: 5100 Ft helyett csak 2550 Ft volt és még kényelmes is! Kell ennél több? :D

Igen, kell :P Ugyanis szombat délután Elíz barátnőmmel elnéztünk az Árkádba, hogy vegyünk anyukámnak valami ajándékot névnapjára. Facebookon már láthattátok is, egy Nivea kézkrém kombó lett a nyerő, a horoszkópos limitált darab külön elnyerte a tetszését :) Persze ha már ott voltunk, akkor szétnéztünk más üzletekben is, így a H&M szintúgy célállomásunk lett. Szerencsére pont nemrég kezdődtek meg a kiegészítő leárazások, így igen jutányos áron jutottam 2 karkötőhöz és egy hajpánthoz. Egy hasonló bőrpántos-csillogós darabot már régóta szerettem volna magaménak tudni, úgyhogy most nem hagyhattam ott :) Nagy örömömre pedig megérkezett az Ebay-en rendelt csillagos nyakláncom is, már fel is avattam. Szerintem nagyon kis aranyos, feldobja az ember lányának a napját :)

Ti fogtatok ki mostanában valami jó akciót?

 Együtt a szerzemények.
Köves karkötő - 250 Ft (H&M)
Köves bőrpántos karkötő - 700 Ft (H&M)
Bőrszalagos-láncos hajpánt - 250 Ft (H&M)
Csillagos nyaklánc -1.46 dollár (Ebay)
Bokacsizma - 2550 Ft (kínai)

Melyik tetszik a legjobban? :)

20 megjegyzés:

 1. ezt a csizmát majd láthatjuk outfitben is? :) csinos darab

  VálaszTörlés
 2. igen-igen Lilla :) facebookon múlt héten 1 képen már szerepelt is ;) itt : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=519418541404774&set=a.293162834030347.83090.293147947365169&type=1&theater

  VálaszTörlés
 3. A csizma, meg az a bizonyos karkötő, amit lehet mégsem kellett volna otthagynom fehér színben :D

  VálaszTörlés
 4. Elíz: utólag én is gondolkodom a fehéren is,úgyhogy ha kell...még most csapj le rá! :D

  VálaszTörlés
 5. Húú nagyon jól néz ki a csizma :$ ennyi pénzért meg pláne megérte :D

  VálaszTörlés
 6. Tök jók, nagyon tetszik a csizma, kivagyok már, hogy lassan nem kapni sima, egyszerű, csicsa nélküli csizmát meg nadrágot..

  VálaszTörlés
 7. Az első karkötőt én is elhoztam a H&M-ből a vörösaranyos párjával együtt :).

  VálaszTörlés
 8. Nagyon csini ez a csizma! Ennyi pénzért pedig főleg megérte :-)

  VálaszTörlés
 9. De gyönyörű ez a csizma :) Esetleg megkérhetnélek hogy vásárolj belőle még egy párat? Előre átutalnám az árát postaköltséggel együtt.

  VálaszTörlés
 10. Szia Névtelen! Nagyon szívesen megtenném, de mint a bejegyzés elején is olvashatod, ez sajnos utolsó pár volt :( Viszont drukkolok,hogy sikerüljön hasonlót találnod! :)

  VálaszTörlés
 11. Mesés ez a cipő. Kár, hogy én túl magas vagyok (pontosabban a barátom túl alacsony) az ilyen gyönyörűségekhez. :D

  VálaszTörlés
 12. A boacsizma nagyon csini, mutasd majd meg outfitben is. Nálam decemberben várható nagybevásárlás, kell egy-két nadrág, egy jó télikabát és csizma is. Ezek szerint a kínaiban fogom elsőként keresni :-)

  VálaszTörlés
 13. Nagyon jól néz ki ez a csizma:)
  én mostanába sehol nem találok semmit ami kéne. igazából nincs is szükségem éppenséggel semmire, de olyan jó lenne vásárolni:D

  http://berni-fashion.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 14. A csillagos nyakláncért odavagyok! A H&M-be pedig ideje lenne nekem is benézni! :)

  VálaszTörlés
 15. Wow, de jók ezek a leárazott ékszerek! A csizma is nagyon csini és milyen jó áron volt!

  VálaszTörlés
 16. múltkor én is a nagyáruházba vettem meg álmaim téli csizmáját! Ugyan úgy az utolsó daraboknál találtam rá.. 5590 helyett, 2795 :)) annyira boldog voltam!

  VálaszTörlés
 17. Eza csizma nagyon jó, akár 1-2 télre is, ennyi pénzért...nagyon csinos!!!
  Melyik kínaiban vetted és a fő kérdés, hogy mennyire kényelmes???...vagy 1 óra után halálos?
  Köszi!
  ANdi

  VálaszTörlés
 18. Szia Andi!
  Pont a hozzászólásod felett van a válasz és bejegyzésben is :) " a szegedi Nagyáruházas kínaiban" Szerintem a platformos talpa miatt egyáltalán nem halálos,de nem hosszú km-ekre van kitalálva,az tuti :D :)

  VálaszTörlés
 19. Úristen! Imádom ezt a csizmát! :)

  VálaszTörlés